Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Masturbace ve vyšším věku?

Od: rados8 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den. Je kromě milování ve vyším věku i vhodná masturbace. Co na to zdraví jak často atd? Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zdravím.Sex jako takový,včetně masturbace jsou velmi zdravé.Především na kardiovaskulární systém,aj.Jak často? Dle libosti a chuti ;)

Věk nehraje roli...

hodnocení

2x

Záleží co si představujete pod pojmem -vyšší věk- čím jsem starší, zdá se mi vzdálenější.

majsterjoe*
hodnocení

1x

Já půjdu proti davu jasných odpovědí.

Nedávno jsem se dočetl, že častá masturbace může způsobovat problémy s prostatou. Aha?! Tak já teď sám nevím, jestli si večer můžu hrát, nebo ne.

Jiné zdravotní rizika ale určitě nejsou. Krom zátěže na srdce no.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, a je to doporučováno i lékařsky, jako prevence rakoviny prostaty. Zdravím!

Jen se po sexu včetně masturbace nemá chodit na testy tumorových markerů, Ale to platí i po jízdě na kole.

buss
hodnocení

0x

Jak je libo dle chuti a vydrží ruky. A nemusí se s partnerkou zrovna sexovat...

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Ne, není to vhodné. Co když si unavíš obě ruce a zničíš karpály! To se pak ani nenajíš a pak budeš hlady chřadnout, až úplně vychřadneš. To by jsi chtěl? Asi jsem měl někam strčit ,,uvozovky,, . Ahoj a příjemné léto.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma masturbace

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]