Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pojištění od ČEZ

Od: berth odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

Mojí přítelkyni dnes volala operátorka od ČEZ ohledně pojištění,které ted poskytují.Je tam např.že při ztrátě zaměstnání a pod. vám budou vyplácet 5000 kč měsíčně.Viz odkaz níže.Řekla že si to rozmyslí do pátku.

Abych pravdu řekl,nějak se mi to nezdá a čekám že v tom bude nějaký háček! Obzvláště když je to od ČEZu,ale na netu jsem žádné zkušenosti nenašel.

Jak to vidí zdejší mudrci.

Díky.

cez.cz/...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

nejsem mudrc,ale kdo vám dá dneska peníze jen tak ...nikdo ,takže nevěřím... nečetla jsem odkaz co byl vložen...já jsem vůči takovýmto nabídkám hodně skeptická...

hodnocení

0x

Já jsem kdysi dostala doporučení, ať každého pojišťováka místo křesťanského pozdravení, srazím ze schodů. Po mnoho desetiletí a vyslechnutí mnoha historek s pojišťovnami, toto doporučení posílám dál. I vám.*hej* Od nikoho nedostanete ani pěťák zadarmo. A od pojišťovny, která musí živit stovky zaměstnanců, stavět si paláce, dodávat svým šéfům zlaté padáky neočekávejte vůbec, ale vůbec nic. Potřebují vaše peníze. A operátorka dostane za váš podpis provizi. *plac*

hww
hodnocení

0x

To, že vám někdo volá by vás nemělo nijak vzrušovat, neboť jistě takové pojištění nepotřebujete. Kdyby ano, už byste ho měl.

iz*
hodnocení

0x

Jde o pojištění u BNP Paribas Cardif Pojišťovna a.s.

Doporučuji důkladně pročíst rámcovou pojistno/... ,

všeobecné pojistn/... a mohou se hodit i odpovědi na časté/... .

___

Pojištění pro případ ztráty zaměstnání se vztahuje jen na osoby, které jsou zaměstnány nejméně 12 měsíců, a mají uzavřenu smlouvu na dobu neurčitou. Pojistného plnění se dočkáte pravděpodobně jen v případě výpovědi ze strany zaměstnavatele podle § 52 písm. c) – pro nadbytečnost. V případě pracovního poměru na dobu určitou, výpovědi pro porušení povinností, při zrušení pracovního poměru nebo v případě dohody s plněním nepočítejte.

Pozor i na výluky v případě dlouhodobé pracovní neschopnosti.

___

Zkušenosti s poji/...

(je tam více stránek, vždy změňte číslo na konci adresy v adresním řádku)

berth

Díky všem za vyjasnění výhodného pojištění *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]