Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmena pocasi?

Od: fodos odpovědí: 3 změna:
Dobry den. Co si myslite? Ochladi se uz o vikendu? Na internetu pisou vsude jinak na jedne strance ze bude 37 a krasne a na druhe 30 a ma prset. Uz nevim cemu verit.
A jake je pocasi u vas?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pokud seš na západě republiky, tak tam má přijít déšť a ochlazení.

Pokud seš na východě republiky, tak si tepla užijeme minimálně do neděle a na ochlazení si musíme počkat.

hodnocení

1x

Já jsem včera psala dceři, že jsem zvědavá, co se bude o víkendu dít. Bolí mě moje revmatické klouby. A ty mě bolívají vždycky 3-5 dní před zvratem počasí, na které navazuje teplo. I v kartě u ortopeda mám napsáno: Předpovídá počasí. *sok*

hahanaj*
hodnocení

0x

Myslím, že nemá cenu o tom polemizovat ..příroda si to zařídí... Vedro je neskutečné

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]