Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to infoservissm.cz

Od: imi* odpovědí: 1 změna:

dobrý den.přišlo mi od několika lidí nabídka na dom.práci od infoservissu.samozřejmě opět poplatky které se mají zaslat na jméno MILENA MUCHKOVÁ.máte někdo zkušenost.děkuji za reakce.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jambus*
hodnocení

2x

Dobrý den,či večer!

NEBRAT! Nedávno jsem to osobně zkoušel -jako přivýdělek.Za 220 kč vám pošleme podrobnosti atd... Tak sem to ,,cvičně" poslal a přišly bezcenné informace a prý, že další info.pošlou za 350,-kč Do toho už jsem nešel! A radím Vám taky do toho nechoďte a za ty prachy si kupte flašku rumu :) - a uděláte líp!

PS: trochu si zagooglujte a najdete několik fór kde jsou podobně nachytaní.

doplněno 08.08.09 21:24:

je to podobné tomu,kdyby jste zhánělá pračku a já Vám za nejdříve 220 kč poslal ony bezcenné informaca a pak za dalších 350 kč bych Vám dal odkaz na nějakou pofiderní americkou společnost.Když rozchodím scener tak bych to tu hodil.A nebo vám to pošlu za 220 na dobírku :) /to vtip/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]