Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam na dovolenou?

Od: punker* odpovědí: 7 změna:

Zdravím. Nemáte někdo tip kam zajet na dovolenou (nebo výlet)? Jel by nejspíš sám a klidně už dneska,protože dovolená už mi začla,ale úplně nevyšla :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Autem, nebo bez, a kolo sebou, a nevíte 14 dnů kam dřív. Krásné okolí, údolí Metuje do Nového Města, zámky v okolí/Náchod, Ratibořice, Opočno/, polské Kladsko/Lázně Chudoba=Kudova, Dušníky, Vambeřice, Hejšovina/, Teplické a Adršpašská skalní města, kousek do Orlických hor i Krkonoš, do Prachovských skal. safari ve Dvoře Králové. Skromné ale čisté ubytování např. Sport klub Náchod/sport hala na Hamrech,ul.Pražská 686, 491424035 nebo 723336863 za 120 Kč, Tur.ubyt.KČT ul. Kladská/175-245 Kč/ i v okolí.

72mona3*
hodnocení

2x

Zkuste výlet do Pivnické rokle (Toulovcovy maštale). Já ji ještě nezdolala - ale čeká na mě ;) Nejlépe je schůdná v suchém období (to asi je, že?), přívalový déšť by vás tam asi smetl. Mona

requiem*
hodnocení

0x

Možná by stálo upřesnit jaký typ dovolené preferujete. V Česku nebo zahraničí? Poznávací nebo spíše odpočívací? Do hotelu nebo pod stan?

punker*
hodnocení

Preferuji buď ČR,nebo Slovensko a spíš poznávací. Stan ne,ale hotel taky ne,spíš nějaký levný apartmán,nebo něco podobného.

requiem*

V ČR určitě doporučuju České Švýcarsko, tam se dají najít levné penziony a tisíce míst na krátké výlety. Jestli jste na rovinu, tak bych doporučila Třeboňsko. Na Slovensku Slovenský ráj, Roháče, Tatry.. Tam je toho opravdu nepřeberné množství. Na Slovensku se dá spojit turistika, poznávání a třeba i relaxace v lázních.

dary*
hodnocení

0x
Taky jsem na tom podobě. Akorát bych nejraději šel sjíždět vltavu nebo lužnici. Nebo někam pěšky do hor třeba na sněžku. Nedávno tam o tom byla reportáž ve zprávách. Ale sám se mi nechce.
punker*
hodnocení

Jo mě se taky samotnýmu moc nechce,ale zase nechci dovolenou proležet doma :) Já bych si nejradši někde půjčil motorku,nebo čtyřkolku a šel se vyblbnout,ale to bude finančně náročnější :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]