Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, preferujete spíše vyhublé ženy(dívky, hubené,při tělě či baculaté?
Dále mám ještě otázku...jak se sblížit s kamarádem se kterým se sotva pozdravíme, kino atd. asi u něj nehrozí
To je strašně povrchní. Prostě tu ženu musíte vidět (a hlavně ona Vás), pak se teprve možná ukáže, co by z toho mohlo být. Každý to má jinde. Někdo v očích, někdo v obličeji, někdo dále v těle. V tom je to pěkné. U někoho je zase lepší, když nezačne vůbec mluvit, a je pak daleko přitažlivější (ale to byl spíše vtip). Takže o váze - o ničem.
doplněno 10.08.15 19:29:já vím, že je to of topic, ale o tom mluvení, a jeho zákazu jsem měl na mysli dva Sparťanské fotbalisty - Bořka Dočkala a Lukáše Váchu. Oni to umí, když chtějí tak převálcují kde koho. Jsou krásní (nejsem homo, ale doufám, že pěkného chlapa poznám). Ale tak nějak mě to nesedí. Jestli by neměli trochu ubrat v tom sebevědomí (možná pak bychom byli zase alespoň mistři Evropy).
ono je to jedno jestli je to matrace nebo žehlicí prkno,když si s ní nemáš vo čem pokecat>>> preferuji ženy smyslné a chytré>>> jinak se hodnotí 20,a jinak 50 a jinak po 25letech manželství>>> důležité je najít tu pravou,na ostatním nezáleží a k druhé části otázky: co si to jako představujete pod pojmem "sblížit se s kamarádem"?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.