Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
nedávno jsem přemýšlel o knize, kterou jsem četl asi 2 roky zpátky. Měl jsem ji půjčenou a těžko se jí dohledám.
Byla o 2 dívkách, které cestovali (někam) a měli nehodu. Najednou se ta jedna dívka ocitla v nemocnici, ale bylo to celý takový podezřelý. Nemohla najít kamarádku a když chtěla odejít, nemohla. Nemohla ani opustit město...
Moc si toho nepamatuji, takže možná ani nešlo o bouračku, možná nebyly 2, ale to že byla ve městě, ze kterého nebyla cesta ven, tím jsem si jistý. Kdybyste vám to cokoli připomínalo, dejte vědět dolů do komentářů.
Dobrý den milý luksa,
obávám se, že knih je na tomto světě hodně (sama hodně čtu) a všechny mají podobný příběh či žánr. Ale pokud nevíte, kde jste knihu kupoval nebo si ji pujčoval, štěstí že ji naleznete je malé. A záleží i hodně na tom, jestli jste ji nekupoval na e-shopu. Jestli si vzpomenete na nějakou z těchto variant (e-shop, knihovna atd.) určitě byste se prodavačce či knihovnici měl pokusit Vaše "informace" ke knize povědět. A mohu se zeptat, proč ji tak troufale hledáte?
Jinak Vám přeji moc štěstí.
P.T. J.G.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.