Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Růžový fliček

Od: misulka* odpovědí: 3 změna:
dobrý den,
dnes jsem na intimce objevila růžový fliček s piďi hrudkami,může jit o hlenovou zatku?
děkuji,jsem.prvorodicka,takže se ptam a zjišťují
jsem 36t,
doplněno 10.08.15 17:19: pokud toje.hlenova zatka tak ta se objevi jen 1x nebo může na víckrát?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Zdravím.
Včera jste se ptala,co znamená zelenožlutý výtok
Jasně Vám bylo zodpovězeno,že to vypadá na kvasinky a že byste měla navštívit gynekologa.Máte před porodem,tak by bylo záhodno...
Chcete miminku ublížit? *zed*
doplněno 10.08.15 19:01:

Promiňte,ale lžete !

Proč,to mě nezajímá...K lékaři jste nešla,jelikož hrudky,které máte jsou právě již zmíněné kvasinky !

doplněno 10.08.15 19:15:

Viz dnešní dotaz.

misulka*
hodnocení

k doktorovi jsem samozřejmě sla,a mam to porěšený,a snad od toho tady je,aby si lidi vyměňovali rady a názory
a kvasinky nebezpecny nejsou,,

hahanaj*
hodnocení

0x

tak tohle vám tu zodpovědně nikdo neřekne což zavolat si k lékaři a neriskovat ...ve vašem stavu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]