dobrý den, dnes jsem na intimce objevila růžový fliček s piďi hrudkami,může jit o hlenovou zatku? děkuji,jsem.prvorodicka,takže se ptam a zjišťují jsem 36t, doplněno 10.08.15 17:19: pokud toje.hlenova zatka tak ta se objevi jen 1x nebo může na víckrát?
Zdravím. Včera jste se ptala,co znamená zelenožlutý výtok Jasně Vám bylo zodpovězeno,že to vypadá na kvasinky a že byste měla navštívit gynekologa.Máte před porodem,tak by bylo záhodno... Chcete miminku ublížit? doplněno 10.08.15 19:01:
Promiňte,ale lžete !
Proč,to mě nezajímá...K lékaři jste nešla,jelikož hrudky,které máte jsou právě již zmíněné kvasinky !
doplněno 10.08.15 19:15:
Viz dnešní dotaz.
misulka*
k doktorovi jsem samozřejmě sla,a mam to porěšený,a snad od toho tady je,aby si lidi vyměňovali rady a názory a kvasinky nebezpecny nejsou,,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.