Nejste přihlášen/a.
Pěkný den, prosím poraďte mi, můj přítel se semnou před pár měsíci rozešel, protože si myslí, že není u mě na prvním místě. Možná že to tak někdy vypadalo, ale není to tak. Už semnou ani nekomunikuje, nezvedá mi telefon a neodepisuje na zprávy. Chtěla bych ho zpátky, ale nevím jak to udělat. Nechci vypadat nějak vlezle, že mu budu psát, protože to je bez odezvy. Nemohl by mi někdo poradit, co bych měla udělat? Nějaké pěkné gesto, aby viděl, že on pro mne znamená vše, ale aby to nebylo otravné a neřekl si, že jsem psychopat, co ho pronásleduje. Děkuji!
Zdravím. Jediné co můžete udělat je, smířit se s tím a respektovat ho. On evidentně nestojí o to, abyste se mu do života vrátila. Nechce s Vámi komunikovat, ignoruje Vás. Tak ho nechte žít svůj vlastní život a už mu do něho nezasahujte. Nedělejte druhému to, co by se nelíbilo Vám. Kdybyste o něho nestála, také byste nechtěla, aby Vás obtěžoval, otravoval a vtíral se Vám do života. Žijte si svůj život a přiznejte si, že tento vztah už je pryč. Netrapte zbytečně sama sebe a nevymýšlejte žádná gesta o které on nestojí. Je to ztráta času!
Mějte děvče nějakou hrdost.
Nevím proč přesně jste se rozešli.Moc jste toho nenapsala a z toho mála,co píšete mi vychází žárlivost z jeho strany.Ano, zamilovaní lidé touží být stále spolu,ale všeho smírou - život není jen vodit se za ručičku ale i spousta povinností a práce,to se nedá nic dělat.
Už jste mu napsala,tedy jste se dala najevo j,ak to máte Vy.Že Vás to mrzí a vztah byste ráda obnovila ,tedy ví. Teď je řada na něm. Je to buď a nebo. Ale ! Věřte mi,že ve vztahu ,kde Vy se budete omlouvat , dolézat ,prosit atd. nebudete šťastná. To už je 100x lepší být sám. Lenka
Dobrý den. Podruhé slepované vztahy většinou pak stojí za starou belu. Nedoprošujte se. Ono je totiž tomu tak, že byste možná pak ve vztahu dělala mnohé ústupky, abyste si přítele udržela, i za cenu toho, že to nebude už vy sama. Vztah by měl být vyrovnaný, a né že se vy budete za každou cenu vnucovat někam, kde vás nechtějí.
Já vím, že nejlepší je si zachovat hrdost a respektovat jeho rozhodnutí. Ale když se lidé milují, tak to musím i tak vzdát? Já už se dostala do bodu, kdy mě bez něj naprosto nic nebaví. Většinu času jsem sama doma, protože když jsem zkoušela jet s přáteli na víkend pryč, tak to skončilo fiaskem, že místo abych si to tam užila, jsem spíš "přežívala" z toho jak mi bylo smutno. V práci jsem myšlenkami mimo. Každý den počítám minuty až skončí jeden mizerný den, aby mohl začít další stejně mizerný a pořád dokola...
Jenže, ten váš milý přeci není jediný muž na světě. Nejprve se naucte být sama se sebou šťastná, pak si teprve hledejte protějšek.
Ještě minulý týden jsme právě komunikovali, vše vypadalo na dobré cestě, ale pak to ztroskotalo zase na nějaké domněnce a od té doby už nic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.