Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamořený potok-náprava

Od: vanasi® odpovědí: 2 změna:

Ahoj, prosím Vás,já si ted v těchlto hicech chodím hrát s pejskem do potoka ,kde jsou pěkné hluboké tůnky,ale nedaleko je stavba,a do potoka vypustili něco žlutého,jsou ted v něm velké žluté skvrny - pěna,a bubliny a je s potokem konec.Kam mám zavolat nebo co mám dělat, aby dostali pokutu a potok očistili a již více neznečistovali?Je to neuvěřitelná drzost lidem takhle zamořit potok!

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kontaktujte referát životního prostředí místně příslušného stavebního úřadu.

doplněno 10.08.15 12:10:

Jak podrobněji?

Místo kde je znečištěný potok a stavba samotná, musí spadat pod nějaký konkrétní Stavební úřad, stavba musí být někým povolena..atd.

Stavební úřad má "pod sebou" i Referát životního prostředí, tam podejte podnět k prošetření.

hodnocení

prosím podrobněji...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]