Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pritel se vymlouva pri sexu

Od: akvzk odpovědí: 11 změna:
Dobry vecer. Kdyz se s pritelem milujem tak si stezuje ze kdyz je na hore tak ho boli koule jak o mne pleskaj... Je to normalni?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

3x

Pokud nepřiráží jak králík při epileptickým záchvatu (a nemá nějaký fyzický problém - trvala bych na tom, ať zajde za doktorem, protože to určitě není normální) - tak si možná jen vymýšlí, aby nemusel "makat" a mohl hodit leháro.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, ano, pleskání je normální - Váš slovník by mohl být jemnější. Zdravím!

doplněno 06.09.15 22:09:

No, pokud to pleská razantněji, tak to může být bolestivé. Ovšem, zřejmě to bude výmluva nebo nezkušenost.

doplněno 06.09.15 22:23:

Těžko posoudit - možná navštívit lékaře (pokud je to bolest nesnesitelná).

doplněno 07.09.15 15:18:

culdabulda1 - myslím, že otázka se mazat nemusí. Když se ptá žena na problém při souloži či bolestivost, tak v rubrice Nejen pro ženy je vše OK. Tak, snad je OK i problém u muže (tedy, ta otázka). Zbytečné jsou některé odpovědi mimo nebo humorně-vulgární. V rubrice Nejen pro ženy je té legrace u podobných odpovědí méně nebo si to nikdo nedovolí. Žena zřejmě může mít problém s bolestivostí při sexu, ale muž ne.

zjsvs
hodnocení

Ale jestli to vazne tak boli nebo si vymysli?.. Omlouvam se..
dbcs
hodnocení

Ze zacatku mu to nedelalo vubec problem a najednou nechce byt nahore, ze ho to boli..
výtka
Upozornění od sys hejkal 07. 09. 2015 05:57:00
Zkuste v jednom vlákně zůstat u jednoho nicku.

zwiki*
hodnocení

1x

Dobrý večer.To slyším poprvé to si přítel hezky vymýšlí.Tak ho pořádně zalehněte a bude klid.

cicko*
"Tak ho pořádně zalehněte a bude klid" - jak se to provádí když on je nahoře? Chtělo by to názorný příklad.

humbucker*
hodnocení

1x

Ahoj. Přítel se nevymlouvá. Věc se dá řešit docela snadno. Malinko mu ochlaď ty koule, ty se před chladem schovají do dutiny břišní a nic se mu tam dole nebude o tebe pleskat. Co nepleská, to pak nebolí. Jak jednoduché. Asi něco podobného používají i chlápci v P průmyslu. Některým to taky nepleská. Nebo mají při natáčení nějak chladnějc.

dbednarik*
hodnocení

1x

Co takhle zpomalit tempo a přidat více rozkoše? *houpy*

matice
hodnocení

0x

Když existuje přetočení varlete, která vyžaduje lékařský zákrok, co když tady je náběh, sklon k něčemu takovému...?

mikiki7*
hodnocení

0x
stačí si při sexu držet kule a je to bez výmliv, taky to tak někdy mám, když jsem prázdnej :D ;)
doplněno 07.09.15 15:00: bez výmluv*

eivlis*
hodnocení

0x
Podle mě to taky není normální a pokud opravdu nekeca, tak by to měl posoudit doktor..Koule sice nemám:),ale nikdy jsem nezažila, aby tohle chlap říkal..Buď kecá a je línej, nebo má opravdu fyzicky problém a potom směr Dr., nebo jede jak fretka v letu hlava-nehlava a to je taky spatne..:) Už i sama píšete, že priel se vymlouva namísto, že přítel si stěžuje na to a ono, ale třeba jen slovickarim..
doplněno 07.09.15 23:32: Píšete, že si stěžuje, ale i, že se vymlouva, tak nevím..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]