Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chystáme se s kamarádem jet někam pár dnů se podívat. Nechceme jet nikam daleko (častečně kvůli financím - oba jsme studenti), takže nás napadlo, že by jsme mohli jet do Vídně, další možnost je Budapešť. Hned jsem tedy koukl na ubytovaní, ale vždy mi to vyhledalo nejlevnější ubytování okolo 1200,-/1.os, což si myslím, že je celkem dost a určitě by se dalo najít něco levnějšího. Pokud by jste náhodou o něčem věděli, byl bych moc rád!
Nebo pokud by Vás napadlo nějaké místo, kam by jsme mohli jet, ale aby cesta nebyla moc drahá (pojedeme Student Agency), byl bych také rád.
Přeji hezký den a předem děkuji za odpověď.
Naposledy jsem spal ve Vídni v kempu pod stanem, poblíž cyklostezky někde na severovýchodním okraji. Cenu si nepamatuju, ale byla přijatelná.
Tyhle ceny taky nejsou až tak špatný, ale nevím jak je to s rezervací.
Možná to nebude odpověď, kterou hledáte, ale slyšel jste o couchsurfingu? Lidé nabízí ubytování zadarmo turistům, aby se něco dozvěděli o jejich zemi, získali nové přátele a podobné. Ale chápu, že to asi není pro každého. Jinak spíše, než Vídni bych se přikláněla k té Budapešťi- to je opravdu jedno z nějkrásnějších měst vůbec.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.