Co si myslíte o perzonálu našich zdravotnických institucí - jste přesvědčení, že právě zdravotní sestry jsou tím komfortně placeným článkem naší společnosti
Děvče zlatý - pošla, prošla. Je velmi složité se potýkat s povahou jedinců, kteří jsou přesvědčeni, že celé zdravotnictví stojí na jejich náladě...
Rybičko pruhovaná, co jste do společnosti přinesla, při vašem velmni kritickém náhledu, vy:P
nensy*
strejc-Kdo chce pracovat ve zdravotnictví měl by mět cit a pochopeni boelsti asi, jste nic neprodělal nepřeji Vám to- a co jsem přinela?- myslím dosti peněz co jsem musela odřít na zdravotnotví a ted si léky musím draze platit.SO.
Z vašeho vyjádření je jasné, že sestry jsou vesměs pěkná pakáž... A to jsme se ještě nezmínili o lékařích Proboha, proč po tolika špatných zkušenostech ještě tyto vyděrače navštěvujete?
nensy*
strec-po operaci srdce mě tam zapoměli roušku-MOTOL tak jak tam semnou zachazeli tak to je neunosné o tom psát ted jsem vyhrala soud po 4a půl letech... kam jit když musím dochazet k lekaři?...děkuji za Váše pochopeni.SO.
Milá nensy, ačkoliv téměř každý den dochází na našich silnicích ke ztrátám na životech, nenabyl jsem dojmu, že by všichni řidiči byli vrahy! Nelze všechny házet do jednoho pytle:P, jak právě činíte vy... Neděkujte za pochopení, nestalo se tak.
nensy*
strejc- Já myslela že mate více pochopeni co je na silnici-to mě nezajima každý nese ryziko řidiče-doktor je aby zachránil životy a ne zabyjel lidi kde je vaš cit...netyká se to asi VÁS.so.
tesyk*
To strejc: Dej tam měděný plech máš po starostech..., a už jí netrap.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.