Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
chci vzít přítelkyni do přírody na hory. Ale po mém rozpačitém hledání na internetu od Vás budu potřebovat asi pomoct. Mrzelo by mě, kdybych vybral něco špatného... s přítelkyní to bude naše první společná "dovolená", kdy bychom spolu byli opravdu jen sami dva.
Představuju si ubytování pro dva v penzionu/hotelu s polopenzí do 2000 Kč. Snad si nepředstavuji nic nemožného. Díval jsem se například na portál slevomat.cz, nicméně nikdy jsem jejich služeb nevyužil a celkově k podobným věcem přistupuju s určitou dávkou podezření a ne vždy se nabídka může jevit tak růžově jako na internetu. Nicméně docela mě zaujal pobyt v Krkonoších v hotelu Černá Bouda viz: slevomat.cz/... anebo v Krušných horách Hotel St. Anna viz: slevomat.cz/... nicméně tady už mi ty pokoje na fotkách přijdou až moc pěkné! Máte nějaké zkušenosti s podobným nákupem na slevomatu? Samozřejmě nemusí se jednat pouze o nabídku ze slevových portálu a budu moc rád, když mi sdělíte svůj tip.
Slevomatem si pěkně svážete ruce - vybrat si můžete, ale jeďte bez těch kuponů - zavolám tam, řeknu něco "chtěl jsem přes slevomat, máte volno na termín xy? Mám si to koupit nebo můžeme rovnou objednat za danou cenu?
Slevomat si bere %, takže vám za tu cenu dají to samé, jen na tom budou líp, a platit můžete až na místě. Kolikrát se už stalo, že někdo ráno zjistil, že má horečku a voucher mu propadl...
Tak to "Jmlc" přesně odpověděl. Tak to dělají zkušení cestovatelé. Různé slevomaty si berou marže. Někdo na to přistoupí. Věřím, že běžného zákazníka to nemusí zajímat, ale víte, že si karetní společnosti berou 1 až 3 procenta z placené částky? To samé stravenky. Bohužel u mě jsou to jen příživníci, ale spousta z nás volí raději pohodlí, nebo o tom ani neuvažují. Ale bohužel to prodražuje všechny služby a obchod. Nehledě na Řecko. Myslím, že kdo měl v Řecku prachy zašitý ve slamníku, tak se dnes raduje. Ostatní si mohou vybírat tak almužnu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.