Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pohádka o sopce

Od: sebod* odpovědí: 7 změna:

Hezký, sluníčkový (*smich*) den, milí přátelé.

Byla jsem s vnučkou v kině a tam dávali předfilm. Pohádku, kterou teď hledám. Takže co vím :-D. Trvá zhruba 15 minut, 3D. A je o sopce v moři, která hledá svoji "lásku". No jasně že ji nakonec NAJDE... Tak a teď jestli s vaší pomocí NAJDU i já.

Nechdte dnes moc na sluníčko, pijte hodně H2O nebo R.U.M ať nezkolabujete z mála tekutin. ;) Děkuji Sebodka

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, mohl by to být filmeček Lava (od studia Pixar) - viz ukázka. Zdravím!

doplněno 08.08.15 21:14:

Tak, on ten originál té písně bude anglický, ale nehledal jsem, kdo to zpívá a jestli žije. Na YouTube je více verzí, tak možno dohledat i tam. No, a jak to dělám? To je tajem!

sebod*
hodnocení

Bene, jak Ty to děláš ;)? Jo, už odpoledne to vnučka našla. Je to ono. Hledala jsem to kvůli tý písničse - ta melodie je hrozně vtíravá a děti si to pořád pobrukovali. No a kdosi mi řekl, že ten kdo ta nazpíval, tak nazpíval jen tu jednu písničku a pak umřel. Tak jsem chtěla vědět, jestli to tak je... Jojo, to mám v tomhle teple starosti *smich*

ctenar*

Mel by byt nazivu (Wikipedia: Kuana Torres Kahele). Tu pisen i napsal . Ve filmu namluvil tu osamelou sopku.

Jeste se podivam po te zpevacce (namluvila take tu druhou sopku).

Original:

doplněno 09.08.15 02:05:

Oba byli nazivu pred 3 tydny . Ona ted kandiduje do krajskeho zastupitelstva. Oba to jsou profesionalni umelci, hudebnici, vzdelavatele.

Udajne existuje ta pisnicka i havajstine (jsou z Havaje), ale jeste jsem ji nenasel.

sebod*
hodnocení

Čtenář. I Ty jsi úžasný. Děkuji. :)

Umřel ten, podle koho ta písnička je - havajský zpěvák Israel "Iz" Kamakawiwoʻole. Podle jeho manželky je udělaná ta druhá sopka.

Pohádka o sopce
sebod*
hodnocení

kolikokoli. Tak z Tvé odpovědi nemám vůbec radost *bum*. Musím teď dceři přiznat, že měla pravdu *zed**smich*

Ale umřel už skoro před dvaceti roky (1997).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]