Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dělat po dopsání knížky?

Od: do* odpovědí: 9 změna:

Ahoj, před pár týdny jsem dopsal knihu, přečetl jsem ji po sobě, ale teď nevím, co dělat dál. Absolutně. Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost? Mám to hned poslat nějakým vydavatelstvým nebo jak? Předem děkuji za odpovědi :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Popis jak na to třeba zde. Ve Vašem případě bych se zaměřil na češtinu. Napsat vydavatelstvým je fakt síla.

doplněno 07.08.15 16:26:

@do: není zač.

@wamp: nojo, jednou za čas. Myslí nám to stejně, já jsem obvykle pomalejší. V životě to mám taky tak.

do*
hodnocení

Omlouvám se :D a děkuju! ;)

hodnocení

2x
Ahoj.Bez urážky prosím,ale v prvé řadě si nechejte udělat korekturu textu.
Když napíšete "vydavatelstvým" s ypsilónem,bude to evidentně nutné ;)
Vydavatelství,vzor stavení.
doplněno 07.08.15 16:16: Ampérku,tentokráte jste byl rychlejší *hi*
do*
hodnocení

Já vím, já vím :) souhlasím... Z vedra se mi přehřívá mozek :D S tímhle většinou problém nemám :D

kucharinka*

Mohu se také optat, moc prosím? Nechci zakládat novou otázku...taky píšu knihu, moje otázka zní, psal jste knihu ručně či na PC? já ji píši ručně, tak chci vědět zda to budu muset přepsat či ne :) Děkuji moc a držím palce :)

sunset*

V prvé řadě nedělejte korekturu, tu udělá vydavatel až na finální podobě rukopisu. V současnosti je to zcela zbytečná investice...

do*
hodnocení

Někde jsem vyčetl, že se to má zaplatit. Jsem rád, že jste mi to objasnil. Děkuji! Ulevilo se mi *smich*

hodnocení

0x

různá vydavatelství a nakladatelství mívají různá zaměření a to byste měl brát v úvahu při nabídce. Najděte si na webu almanach nakladatelství ( ALMANACH LABYRINY) a konzultujte to s ním.

Taky můžete zkusit nějaké DTP firmy, třeba Knihovnička nebo Indedart:

Zabýváme se vydáváním a distribucí elektronických knih, článků a ostatních literárních děl.

Již jsme vydali přes 250 e-knih.

Rádi bychom proto autorům přes Vaši organizaci nabídli digitalizaci a vydání jejich stávajících (případně i nepublikovaných) děl.Nabízíme přímé jednání s autorem, které není zprostředkované agenturou a tudíž zde nefigurují další vedlejší náklady.

Elektronické knihy jsou v dnešní době moderním médiem, které je velmi populární převážně mezi mladou generací. Ovšem v poslední době se také čím dál více prosazují i mezi lidmi starších věkových kategorií.

Můžeme Vám nabídnout tyto služby:

Jako nakladatelé nabízíme:

- Profesionální výrobu knih v elektronické podobě ve formátech PDF, ePub, Mobi – zdarma.

- Zabezpečení elektronických knih pomocí sociálního DRM, vše zdarma.

- Zajišťujeme ISBN – zdarma.

- Nabízíme zajímavé provize pro autora v % (dle dohody)

- Součástí našich služeb je bezplatné zajištění distribuce-knih v ČR i v zahraničí přes prestižní distribuční sítě.

buss
hodnocení

0x

Nabídnout nakladateli, vydavateli, časopisům na pokračování, rádiím..., vydat sám, zorganizovat čtení, třeba v knihkupectví, úryvky na internet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]