Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám problé ms tím, že jsem objednal na delextrem zboží. Poprvé mě došlo bez problémů, když jsme ale objednával po druhé, tak jsem zboží zaplatil a již je to ěmsíc a půl a zboží stále nedošlo.
Komu mám napsat, či jak to mám řešit, aby se buď vrátili peníze nebo došlo zboží?
Děkuji za rady
Kontaktujte přímo e-shop. Teprve když nebudou reagovat, tak to začněte řešit. tady je odkaz.
help.dealextreme.com/... Us&AspxAutoDetectCookieSupport=
Tedy jestli to je ten webshop o kterém píšete.
Nebo jste je už bez úspěchu kontaktoval?
A objednával jsi něco co měli skladem nebo dlouhé objednání? A už ti přišel mailík že zboží odeslali? Jestli se to ztratilo poštou tak máš smůlu, nejlevnější zásilky jsou bez záruky. Jestli to ještě neposlali tak by neměl být problém aby ti vrátili prachy - Dealextreme jsou spolehlivý obchod.
doplněno 10.08.09 13:37:A v jakém stavu je objednávka pokud se přihlásíš na svůj zákaznický účet?
E-mail, že by byla zásilka odeslána nedošel, ale mělo to být zboží jež je skladem a rhclé dodání, proto je to divné. 6e je dealextreme spolehlivje obchod si taky myslím, proto se divím, že zboží nedošlo stále.
Zákaznickej účet žádnej nemám, takež tam se nemám jak podívta v jakém je stavu zakázka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.