Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč uprchlíci nejdou do USA nebo Číny?

Od: charliebad* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,

tak nějak se pořád řeší imigranti a to, jak se rozlézají po Evropě. Zajímalo by mě (možná jsem hloupý, ale proto se radši ptám), proč nejdou do USA nebo do Číny? Proč je jejich cílem zrovna Evropa?

Děkuji za odpovědi či případnou diskuzi

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

karelb*
hodnocení

3x

Co se týká Číny, tak nevím. Ale do USA jdou, tedy ti co to tam mají nejblíže. Mexiko, celá střední Amerika, jižní Amerika. Oni mají výhodu, že mají jedinou problémovou hranic s Mexikem a tu taky horko těžko hlídají. Z Afriky to mají nejblíže do Evropy.Těžko přeplavou v bárce Atlantik a po souši to nejde.

layborr*

Do Číny daleko a musí se tam makat za almužnu , (to se jim nechce )

Do USA ještě dál , a tam by se s nimi vypořádali jako v Austrálii , tzn obrátili by ty lodě od břehu (sem tam by pár lodí potopili ) a jedte jinam .

charliebad*
hodnocení

A jsem slepý, nebo nikde v médiích nejsou články o tom, jak uprchlíci v USA dostávají ubytování, jídlo a jsou v řízení aby mohli v zemi zůstat? Jak se tam bouří jako u nás a jak tam roste kriminalita? Všude články o ČR, Evropě, eurotunelu apod...

Tak media píší hlavně o tom, co lidi chtějí číst a co je nenechá chladné a dokáže je naštvat. Proč by měly psat o tom, jak roste USA bojuje s imigranty, když to nikoho nezajímá.
Media zkratka ví, že stačí napsat článek o tom, já nám tu roste diky imigrantům kriminalita a jelikož čtenáři těchto periodik většinou jsou jednodušší a nemaji čas si věci ověřovat, články sdílí dál a tím rozšiřují sledovanost článků. Proto denně teď vznikají tisíce článků na toto téma. Je totiž potřeba články prodat.

bambula*
hodnocení

2x

Velký bratr USA to rozvrtal a evropani to slíznou, z Číny jde strach tam se musí makat, žádný sociální vyhody pro nemakačenky

petrka*
hodnocení

0x

Myslíte si, že USA nemá statisíce přistěhovalců z okolních států? Tam je to desetiletí, tady pár měsíců .

hodnocení

0x
USA má problémy s imigranty možná větší než Evropa. Hlavně z Mexika a Kuby se tam snaží dostat.
A co se týče Číny, tam by asi imigranti ke štěstí nepřišli, o moc lépe by se tam neměli.

petr02
hodnocení

0x

Kdo by se hrnul do Číny? Pokud se rozhodnete utéct za lepším, tak logicky půjdete za tím nejlepším možným a to je Evropa (navíc ji maj velmi blízko). Do Číny by to bylo z bláta do louže. Evropa je známa svou vysokou životní úrovní (západní evropa) a taky velkou tolerancí.
Do USA je to daleko, tam by s těma svýma lodičkama těžko dopluli.

odpoved*
hodnocení

0x

jsou tam také

hodnocení

0x

Za chvíli se budeme s takovým přístupem našich dobrodějů stěhovat MY...hrůza a děs ..Já bych je hnala přivandrovalce co je moc je moc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]