Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internetová seznamka pro postižené

Od: mike1 odpovědí: 4 změna:

Zdravím, potřeboval bych od Vás radu. Jsem sluchově postižen a chtěl bych se seznámit s nějakou slečnou. Zkoušel jsem to na internetové seznamce pro postižené, ale ta je placená. Znáte nějaké internetové seznamky pro postižené, které nejsou placené? Pokud nějaké znáte, vložte sem prosím odkaz. Budu rád, když mi poradíte, zda je možné seznámit se s nějakou slečnou, klidně i postiženou, jinak než přes internetovou seznamku. U nás v okolí žádnou slečnu s postižením neznám, takže nemám šanci ji někde potkat a seznámit se s ní. Myslím si, že šanci mám jedině u postižené slečny, zdravá slečna asi o sluchově postiženého nebude mít zájem, což mi značně komplikuje najít vztah právě proto, že v okolí žádnou slečnu s postižením neznám. Děkuji Vám za radu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Proč by normální holka nemohla chtít někoho s jakýmkoli postižením? Co to stím má společného?

jakákoli seznamka splní stejný účel jen s mnohem větší šancí na úspěch.

Jinak místo sezení doma u kompu, se jděte věnovat nějakému svému koníčku a uvidíte že si tak najdete protějšek mnohem lepší a ve výsledku i rychleji...

hodnocení

1x

Také zdravím.

Myslím, že byste se zcela neměl vzdávat naděje, že se Vám podaří seznámit se i s ženou bez handicapu. Neuvažoval jste třeba o nějakém poznávacím zájezdu pro nezadané? Třeba by se zadařilo a ještě se někam podíváte..

Další možnost - mrkněte do odkazu. Píše se tam, že organice pořádá i společné akce pro snažší seznámení.

naseprahacentrum.cz/...

Jinak si zkuste dát i inzerát např. do Annoce apod. nebo třeba zde: http://www.muzes.cz/

Nevím kolik je Vám let, ale např. viz.:

muzes.cz/...

Nevzdávejte to! Držím Vám palce.

hodnocení

0x

Tady ji máte ;)

rande.cz/...

pohanka*
hodnocení

0x

Jestli jste to zkoušel jenom v jedné a seznamce a zrovna narazil na placenou, tak jste měl pech.

Já Vám ale musím vytknout, že jste se už pak vůbec nikde nesnažil prosurfovat net a hledat jiné seznamky, po prvním nezdaru jste hodil flintu do žita. Vy byste měl naopak být vynalézavý a neúnavný a na internetu být jako doma. Prostě tady je strašně moc informací.

Jsou nejen virtuální seznamky, ale i v časopisech, v novinách, podívejte se na www.annonce.cz, kde máte inzerci zdarma /zadáte přes počítač/ a je tam i rubrika ,,seznamka,, vážné seznámení ,,zdravotně postižení,,.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]