Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám velké obavy.Poslední týden jsem nosila do legin bud tanga nebo zarizle kalhotky.Vcera jsem si vsimla ze me proste boli konecnik a mam tam neco vystoupleho a ja se desim toho zda to nemuzou byt hemeroidy. Zatim jsem jine problemy nevypozorovala. Na wc chodim normalne. Nebo si myslite ze to je tema kalhotama a zmizi to? Nebo jak poznam hemeroid dekuji.
hemoroidy můžou mít i náctiletí - je to o stylu života a stravy
prvotní potíže - bolest a vystoupnutí konečníku.. jde lehce léčit. Další příznaky jako krvácení už jsou horší..., ale na štěstí máme lékaře, kteří nám pomůžou.
Děkuji vám za odpovedi, ale nevim neprijde mi ze se stravuji o moc hur nez ostatni jsem hubena. Faktu rektální mast? Dobře asi si ji skočím koupit. Ach jo.
Jsou teď extrémní vedra, takže dle mého názoru, se ti prostě zapařila prďka. Nos teď pár dnů bavlněné prodyšné kalhotky a konečník udržuj v suchu. Podle mě, to máš jen opruzelé a v jednom místě kůže prostě trochu natekla. Uvidíš, jestli se to srovná.
Taky se hodí volnější a prodyšné oblečení, aby to prostě "luftovalo"
Nepíše, že by jí ze zadečku něco čouhalo, jen že tam má něco vystouplého. Minulý rok, se mi stalo něco podobného, mohla za to tanga a jedny kalkotky, které se zařezávaly - už jsou v koši. Na dotyk byla třetina kůže konečníku vystouplá tím, jak byla nateklá a v tom místě, to právě bolelo. Toť zase má zkušenost. Slečna by to měla umět rozlišit...
Tak s tím nesouhlasím,,,zapařená prdka bolí a nečouhá nic ze zadečku.Můj poznatek hemeroidy,
doplněno 10.08.15 16:44:když byliny tak dubová kůra...osvědčená!A ta mast...ale stejně se to opakuje při nějakém větším tlaku,,,průjem či zácpa. Kdysi chlapi na vojně si dali mezi půlky kousek toal.papíru ,aby nedostali vlka//zapařený zadek// aby půlky se nedotýkaly. Také si to jak je vedro udělám..A mám klid
Raději bych si sedla do vany, nebo lavůrku s odvarem z heřmánku, nebo dubové kůry. Také je možné použít dámskou vložku, napustit odvarem a vložit na chvíli mezi půlky, ať působí.
Otřít jemně po aplikaci do sucha, inkriminovanému místu svědčí sucho, ne vlhko. V tomto letním počasí se množí bakteriální, kvasinkové infekce velmi rychle.
Nyní doma chodit doma a i spát bez spodního prádla. Pokud jdete ven, tak klasické bavlněné kalhotky, volné a nezařezávající se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.