Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se dozvím,že dědím,když budu v zahraničí?

Od: jj* odpovědí: 3 změna:

Mám takový zapeklitý dotaz-jak se dozvím,že mi někdo odkázal majetek,že dědím,ale nemají na mě kontakt? Třeba proto že žiji v zahraničí-jak se postupuje v těchto případech?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

Jedině nechat někomu kontakt ,jinak asi ne .

72mona3*
hodnocení

0x

Asi jsem naivní, ale v dnešní době počítačů by to neměl být problém. Svou elektronickou stopu zanecháváme i teď. Na této poradně. Nemusí vás najít hned, ale najdou. Mona

doplněno 06.08.15 09:50:

Z článku: Úředníci mají za povinnost řádně prověřit, zda existuje řádný zákonný dědic. Takové hledání často trvá i několik let.

hodnocení

0x

Nejsem si jistá jak to funguje. Jednou přišel mému muži dopis z USA. Chtěli vědět, jestli je to to tentýž člověk jako ten, který má dědit. Vyjmenovali tam nějaké příbuzné. Ale nebyl to on, dědicem nebyl.*plac*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]