Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dovolená u moře pro jednoho

Od: milli* odpovědí: 9 změna:

Prosím, máte někdo tipy, kde se dá za rozumný peníz sehnat dovolená pro jednoho? Příplatky za jednoho jsou vesměs dost šílené, chápu hotel, že jde o nevyužitou kapacitu, na druhou stranu to je tak divné chtít jet odpočívat, když zrovna člověk nemá partnera? :-o Je mi celkem jedno kam to bude, klidně v září, může být i třeba HR nebo I autobusem, nejsem náročná... Jen mám potřebu odsud zmizet a vyvětrat si hlavu. Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Budu sledovat odpovědi na Vaší otázku,protože mám ten samý problém.Již jsem se dotazoval na několika cestovkách,ale žádná uspokojivá odpověď. Přeji hodně úspěch a jestli se Vám zadaří hezkou dovču. P.

milli*
hodnocení

Napadá mě jedíně řešení - pojedeme spolu :-D :-D :-D

hodnocení

0x

Pokud nenajdete přesně to co hledáte, zkuste mrknout sem, zda by Vás něco z toho neoslovilo a nebylo by to pro Vás třeba přijatelné:

slever.cz/...

hodnocení

0x

Do hledání ,,,Exim tour,,je tam i tenhle problém---je tam hledání jedinců..

vla
hodnocení

0x

stejný problém byť je 3 roky starý,chci vypadnout k moři a pod 12.000,- se nedostaneš

hodnocení

0x

Německé CK si váží každého zákazníka a pro lidi, cestující jednotlivě, mají připraveny i slevy.

Bohužel, u českých CK jsem se s ničím podobným nesetkala. Pokoje jsou pouze /minimálně/ dvoulůžkové. Aby byl kšeft. Pokud jede člověk sám, musí zaplatit za nevyužité lůžko. Stalo se mi to už v roce 2005, jela jsem sama, doplácela asi 2.500 za druhé, nevyužité lůžko. Dneska, když čtu v katalozích cestovek, říkám si, že jsem to měla ještě levné. Jsou doplatky za nevyužité lůžko klidně 30 - 50 tisíc korun, podle toho kam, na jak dlouhou dobu a jak luxusní hotel.

Připadá mi to, že cestovky chtějí stůj co stůj lidi oškubat. Nikdo nejede sám jen proto, že chce, třeba je vdova, rozvedená, či manžel je pecivál, který nechce nikam. A proč za to platit pokutu ve formě nevyužitého lůžka? Spíš by se měly cestovky zamyslet a pokud je těchto žádostí hodně, měly by jim vyhovět a začít shánět jednolůžkové pokoje, kde žádné pokuty nejsou. Jaga.

m123*
hodnocení

0x

Já byla loni sama poprvé. A letos si to chci zopakovat jak jsem byla nadšená. Nemusíte se na nikoho a na nic vázat. Teda kromě letadla :) . Ty příplatky jsou velký, ale chce to hledat. Najdete příplatek za 2000,- , ale taky za 30000,- . Já si teď našla super zájezd, ale příplatek za neobsazené lůžko byl větší než samotná cena zájezdu na osobu. Volala jsem do cestovky a tam mi to potvrdili. Takže kdybych zaplatila 2x 19000,- , tak by to vyšlo levněji než 19 a k tomu 25 za neobsazené lůžko.

Já jedu na sportovní zájezd. Naštěstí se tam přihlásila paní, co pojede taky sama. Tak nemusím platit za neobsazené lůžko. Zadala jsem si do požadavků, že jedině, když se nějaká paní taky přihlásí, tak pojedu. Je o ně zájem.
Navíc se dá zadat, že cvičit nebudete na tom sportovním zájezdu a odečte se ta částka za cvičení. Jsou taky single seznamovací zájezdy. Stačí kouknout do google.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]