Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doporučenka z ÚP, co dělat?

Od: peetullinka odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, našla jsem si sama pracovní místo, kde jsme se ústně domluvili na všem podmínkách, nástupu, mzdě. Během 14 dní mi měli vystavit smlouvu, kterou mi nevystavili a navíc mi řekli, že mi tam stejně napíši jinou mzdu, než na jaké jsme se domluvili, tudíž jsem nenastoupila. Problém je v tom, že mi slečna dala doporučenku na to dané místo a vyplnit ho musí účetní té firmy, jenže mám strach, že tam napíše jiný dovůd a já budu vyřazena z ÚP. Mohl by mi někdo poradit, co s tím? Děkuji P.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Podle mne se s tím "zpětně"nic dělat nedá.

Pokud jste při odmítnutí práce neuvedla vážný důvod podle zákona o zaměstnanosti,

půjde o odmítnutí vhodné práce bez vážného důvodu.

(Nedodržení ústně sjednaných podmínek se Vám asi nepodaří prokázat.)

Ještě odkaz na

práva a povinnost/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]