Dobrý den, chci se zeptat,jestli nemáte někdo zkušenost s bolestmi v rameni. Vcera jsme byli s přítelem na vodě, celou dobu nic, nebolely mě ruce, pak asi další tři hodiny nic a pak to zacalo,strašná bodava bolest v rameni,možná i trochu křeče, musela jsem SK vzít něco od bolesti,abych vůbec usnula. Ráno jsem vstala,nic. Až asi ve 3 z ničeho nic zase ta příšerná bolest. Ještě teda musím dodat,že jsem si s tím samým ramenem něco udělala asi 2 týdny předtim na bowlingu,ale to bolelo jako namozene bezprostředně po bowlingu a pak v určité poloze se bolest stupňovala,ale nebyla ostrá.
Dobrý den, skoro bych řekl, že Vám to vystřeluje od krční páteře. Vzal bych to přes lékaře praktického zřejmě za neurologem. Spíše máte hnuto s tím krkem. Zdravím!
P.S. Možná to není zrovna krční páteř, ale její jiná část (hrudní=?).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.