Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Nastupuji do nového zaměstnání, za podstatně letší příjem, za jisté časové omezení. Manželka mně místo nepřeje, přeje si aby mě vyhodoli. No prostě taková podpora. Co mám dělat? Navrhuji kopnot ženskou do p...le a najít jinou co umí podepřit. Souhlasí někdo?
Možná vaše paní vidí dál než vy a uvědomuje si, že budete mít víc práce, budete mít víc stresu a budete mít méně času a jelikož já říkám, klid penězma nezaplatíš tak se ji zas až tak moc nedivím. Pokud jde k vašemu návrhu, vyměnit ji za jinou tak jsem přesvědčena, že toto není ten pravý důvod ale jen si hledáte zdůvodnění a už máte jinou vyhlídnutou. Pokud tím časovým omezením myslíte to, že budete týden pryč, vůbec se vaši ženě nedivím. Mám kamarádku, přestála první misi, druhou a u třetí, po dlouhém přesvědčování, vzala děti a našla si jiného, takového co je doma denně a i když má peněz méně, věnuje čas jí a dětem.
Dobrý den, prosím - můžete mi vysvětlit, o jaký přesný typ pohybu se jedná v případě toho vašeho "aby mě vyhodoli"? Je to let spíše vzhůru, nebo snad dolů? Děkuji předem za vysvětlení.
Víte, ani se vaší paní nedivím - ten váš "letší příjem" nebude asi nic moc, tak je naštvaná ani ne tak kvůli němu, jako kvůli tomu, že ani neumíte psát pořádně česky.
Dobrý den, nesouhlasím. Do manželek by se kopat nemělo. Paní má asi obavu, že budete časově zaneprázdněn a odnese to ona (rodina). Její názor by mohla změnit až první výplata, kterou přinesete z nového pracoviště - výše té výplaty se odrazí na množství podpory. Zdravím!
Zdravím Vás.Promiňte,ale vaše otázka je jaksi zvláštní,nepravděpodobná...V každém dobrém a kvalitním manželském vztahu je oporou jeden druhému.Spolu se radují,když se někomu z nich něco povede a naopak.Vy dva se nemáte rádi? Jak dlouho jste spolu? Ne,nemusíte odpovídat...Chcete se rozvést,tak se rozveďte.Veškeré návrhy ovšem veďte směrem k Vaší ženě,nikoliv k nám
Jestliže si přeje, aby vás vyhodili, tak je na palici a běžte od ní. V případě nějaké horší události bude pak dělat co? To už teď je výstraha strážného anděla, že podporu v čemkoli od ní nečekejte ani omylem.
Vyhodit!?Doufám, že vy co to říkáte jste si uvědomili, že do problému vůbec nevidíte. "Petrka" co to melete za blbosti se strážným andělem, co ten s tím má společného?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.