Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uzivani smecty

Od: fbiswaz odpovědí: 5 změna:

Ahoj

Vcera jsem mel prujem tak mi doktor predepsal Smectu.Nyni prujem nemam,tak nevim jestli Smectu uzivat dal nebo uz ne.V pribalovem letaku o tom nic nepisi.

Diky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Smecta je na "okamžitou pomoc" - takže když už je po problému, můžete přestat užívat. Ale doporučuji pár dní dietu - jíst spíše jen suché věci (hlavně ne tatarku, omáčky atd.)

commonman*
hodnocení

0x

pribalove-letaky.cz/...

smecty se nebojte není to nic nebezpečného

fbiswaz
hodnocení

Pribalovy letak mam.Nic tam ale nepisi jak dlouho to mam uzivat dal i kdyz uz nemam prujem.

eivlis*
hodnocení

0x
Přesně jak se píše výše, tak vysadit jak už je vše ok.Já dávám smectu svým malým dětem a jak je po prujmu, tak už ho nedávám..

dgdfjtzj
hodnocení

0x

Já užívala jen jeden den (večer/ráno/v poledne/večer) a potom jsem vysadila - ale přišlo mi, že zabralo přes noc hned to první balení (ale přesto jsem si další den ještě 3 baličky vzala). No, nejlíp to zjistíte, když vysadíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]