Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký věštci?

Od: zoufalec456 odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, nevíte nebo neznáte nějakého věštce který by mi poradil nebo řekl budoucnost mé lásky k jedné holce?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

2x

Já znám jednoho věštce (tedy říká o sobě, že je věštec) a je to pěkný magor. Logicky vzato máš svou budoucnost ve velké míře ve svých rukou. Můžeš tu holku třeba milovat do smrti. Nezávisle na tom, zda ona Tvou lásku opětuje. :)

kajka*
hodnocení

0x

Prosím Vás neobracajte sa na veštcov, je to veľký hriech proti 1. Božiemu prikázaniu. Aj keď ste neveriaci, majte rozum.

Nebudes mit jineho boha mimo mne.

Co to s timhle ma spolecneho?

S druhou casti uz ale souhlasim. Mej rozum. Laska je sice slepa, ale ne blba. Tak nebud.

lm®

Věštci jsou podvodníci,znalí psychologie lidí.Předpoví něco tak mlhavě,že vždy "lze" dohledat zpětně ,že to vlastně předpověděli...Máte-li zbytečně mnoho peněz ,dejte jim je,oni vám nějakou pohádku zabrebtaj...

Pokud budete setrvávat u podobného myšlení,troufnu si já (zcela nevěštec) předpovědět brzký konec lásky u každé rozumné holky,na kterou jen pohlédnete.*nevi**bzum*

Tak tak, moje řeč. Tvoje slova vytesat do kamene na věčnou památku. Bohužel stále moc a moc lidí věří všelijakým šarlatánům, nechaj si nakukat neuvěřitelný nesmysly a naprosto tomu věří.

barus*
hodnocení

0x

Teda na věstce nevěřím, ale můžes zkusit numerologii tady: diskuze.najdise.cz/... to ti ale spíš odpoví, zda se k sobě hodíte..

jinak můžeš zkusit ještě astrologickou poradnu, třeba tuhle: astrolozka.cz/...

amlim*
hodnocení

0x

Není každý věštec podvodník,znám paní,která umí poradit díky iTingu,sumaya@seznam.cz,zkuste.Je seriozní a zkušená.*andel*

toni*
hodnocení

0x

Tak to jsi narazil na toho pravého. Přijď a já ti virgulí zjistím, že máš řídké semeno. A vezmu si za to jen 3 litry. Asi jsi opravdu zoufalec na 456-tou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]