Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevíte nebo neznáte nějakého věštce který by mi poradil nebo řekl budoucnost mé lásky k jedné holce?
Prosím Vás neobracajte sa na veštcov, je to veľký hriech proti 1. Božiemu prikázaniu. Aj keď ste neveriaci, majte rozum.
Nebudes mit jineho boha mimo mne.
Co to s timhle ma spolecneho?
S druhou casti uz ale souhlasim. Mej rozum. Laska je sice slepa, ale ne blba. Tak nebud.
Věštci jsou podvodníci,znalí psychologie lidí.Předpoví něco tak mlhavě,že vždy "lze" dohledat zpětně ,že to vlastně předpověděli...Máte-li zbytečně mnoho peněz ,dejte jim je,oni vám nějakou pohádku zabrebtaj...
Pokud budete setrvávat u podobného myšlení,troufnu si já (zcela nevěštec) předpovědět brzký konec lásky u každé rozumné holky,na kterou jen pohlédnete.
Teda na věstce nevěřím, ale můžes zkusit numerologii tady: diskuze.najdise.cz/... to ti ale spíš odpoví, zda se k sobě hodíte..
jinak můžeš zkusit ještě astrologickou poradnu, třeba tuhle: astrolozka.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.