Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vztah dvou mužů

Od: rom2006 odpovědí: 11 změna:

Zamiloval jsem se zřejmě do jednoho mého kamaráda (jsem na chlapy), ale doma mám velmi hodného chlapa a mám jej moc rád. Sice bohužel o 17 let staršího. Mně je 33. Nevím si, co s tím... Sex jsem s tím "novým" neměl, ale k jistému kontaktu již u nás několikrát došlo. Domnívám se, že můj stávající partner, to tuší. Cítím to tak... S tím předešlým jsem to ukončil, tedy podle mě, ale on pořád chce o mě bojovat a má prý mě rád... Co s tím?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bomba*
hodnocení

4x

Tady se vztah muž a žena a žena a žena a muž a muž vůbec neliší. Tady platí stejná formule.

hodnocení

3x

To se v životě stává. Je to Váš život, používejte tedy svůj vlastní rozum a zařiďte si ho tak, abyste byl šťastný a spokojený. Vašemu bývalému partnerovi nezbyde nic jiného, než aby to respektoval.

hodnocení

1x

A vy Vašeho přítele rád nemáte?...Promiňte,ale opět mi tento dotaz nějak zavání...

Pokud je pravda co píšete,tak si své vztahy musíte urovnat sám.Je to Váš život a Vaše volba. Zdravím !

rom2006
hodnocení

Rád jej mám, ale nemiluju jej. Je mi líto opustit.

hej
hodnocení

1x

Já to nepochopil. Máte doma chlapa padesátníka. Pak jste se zamiloval do jiného se kterým jste ještě nesouložil. S kterým předešlým jste to tedy ukončil - s tím co máte doma? Pokud žijete v jedné domácnosti s bývalým milencem - pak ano, ale přijde mi to divné, když jste to s ním ukončil, že by měl něco tušit...

ukulele*

souhlasím s hej, podle toho, jak je to napsaný, tak předešlý je ten starý a nastávající - nynější je ten nový a mladý. Takže, jestli to s předešlým starým ukončil a má ten teď toho nového a ten nový něco tuší, že s ním něco měl, tak je to asi normální, jestli s ním něco měl? ne?

rom2006
hodnocení

Ano mám doma padesátníka. Ukončil jsem to s tím novým, protože toho padesátníka jak jej nazývate a správně nechci opustiti. Mám jej rád, ale do toho druhého jsem se zamiloval. Zdálo se mi pragmatický to takto udělat, když mám hodnýho chlapa doma, ale srdíčku se to vůbec nelíbí.

hej

Víte, takové vztahy končí vždy komplet. Tedy s padesátníkem to skončíte vy a mladý to skončí s vámi. Pokud padesátník bude trochu při smyslech, kopne vás možná dřív než vy jeho.

rom2006

Vaše odpověd se mi nelíbí, nicméně je ale nejvíce pravdivá.

ukulele*

no tak teď to chápu, ale to co jste napsal první, to je pátý přes devátý, tak si toho mladýho nechte jako bokem, ne? a doma mějte svý jistý

rom2006

To bych se tomu "starému" nemohl dívat do očí, kdybych se užíval pravidelně někde jinde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]