Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Řidičský průkaz - toxikologické vyšetření

Od: nickhobit odpovědí: 7 změna:

Zdravím. Chci se zeptat, policie mi na místě vzala řidičák za THC ve slinách, jel jsem na odběr krve a moči. Po měsíci a půl mi přislo toxikologické vyšetření. Diagnóza pozitivní, jenže nikde nepíšou výsledky krve, ale pouze moč-pozitivní, v kolonce Ref.meze nic, ani jednotky. Pouze pozitivní. Nevíte jak je to mozný? Dal jsem moč a krev, a pokud vím, tak z moči se nic moc přesně určit nedá. Nebo to posílají zvlášť? Díky za odpovědi.

Řidičský průkaz - toxikologické vyšetření

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobre ti tak...a bud rad, ze jsi zhulenej nikoho nesejmul..protoze to by sis par let za kompl nesed.:(

hodnocení

2x

Ste na omyle,v krvi sa nežiaduca látka odbúra časom,no v moči to trvá dlhšie,napr.alkohol aj po okolo 72 hodinách či ste užili a drogy sa dajú zistiť aj s dlhším odstupom času.Pozítivny znamená,že ste uživateľ psychotronných látok a tým sa potvrdil prvotný ster zo slín.Za volant si tak skoro nesadnete a procedúra za znovu získanie VP vás bude niečo stáť a ak budete používať zakázané látky ďalej,tak na miesto za volantom oficiálne môžete zabudnúť.

doplněno 30.07.15 09:16:

V tom čo je tam napísane je potvrdené použitie návykovej látky vo všeobecnosti,použitie ďalších metod by viedlo len k určeniu presného druhu návykovej látky.

danys*
hodnocení

1x
Super zas o jednu fetku na silnici míň.

kucharinka*
hodnocení

0x

Asi přijde zvlášť :) Musíte přeci dostat výsledky všech materiálů o kterí jste zažádal, popř, kontaktujte laboratoř

nickhobit
hodnocení

0x
Jasne, ale ja nerikam, ze nehulim, ale nebyl sem zhulenej v tu chvili. Me nezajima, ze zjistili, ze kourim travu, zajima me, proc mi z krve nezjistili mnozstvi tech aktivnich latek. Z moci i z krve zjistej travu, ale jen z krve poznaj jestli sem byl v tu chvili ovlivnen.
kucharinka*

Nepoznají... protože pokud jste byl chycen třebas v pondělí a na krev šel ve čtvrtek tak už jim to také nic prokázat nemusíí:))

nickhobit
hodnocení

Na krev jsme jeli okamžitě, jak se vyplnili papíry. cca 40 minut po tom co mě zastavili.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]