Nejste přihlášen/a.
Prosím hledáme nějakou dovču v Čechách do 20tis. v příštím týdnu...Nevíte o něčem? Všechny slévomaty jsou obsazené.
Všude kam napíšeme mají plno...
Na všechny slevomaty se vykašlete. Vždy ubytování odpovídá ceně. Zkusil jsem poptat ubytování přímo a vždy mi dali stejnou cenu, jak nabízeli na slevomatu. To nejlevnější navíc nemělo dobré recenze, tedy cena asi taky odpovídala kvalitě. Nejdřív uveďte lokalitu, počet osob, jaké služby v místě požadujete, způsob dopravy, způsob trávení dovolené. Za 20 se určitě dá sehnat, ale takhle položený dotaz, promiňte, dejte mi polovinu a ubytuju vás u nás ve stanu na zahradě. Klidně v našem. Pokud se podíváte mimo slevomat, existují vyhledávací portály, určitě někde mají volno. A pokud máte auto a jste ochotný jet daleko, přes celou republiku, možná byste měl blíž nějakou slovenskou či maďarskou destinaci, volných pokojů je po cestě do Chorvatska dost, jinde to bude podobné. S trochou šetření můžete mít i to Chorvatsko, ale tam už hodně sežerou z peněz náklady na cestu. Co jsem projížděl letos v Čechách, tak třeba i kempy jsem někde viděl poloprázdné,pokud by tohle stačilo. Ale jak jsem psal, napište požadavky, podívejte na ubytování a volejte, pište, určité seženete.
Máte-li rádi České Švýcarsko, zkuste velmi příjmný penzion s velmi příjemnou paní majitelkou na jeho hranicích a to v Kunraticích 88 (Děčín) - Penzion U Cempů - 724 331 393. Do Jetřichovic je to pár km pěšky či autem, klid, hospůdka v přízemí.
To je právě to, že bydlíme kousek od Českého Švýcarska...potřebujeme spíše Moravu nebo Vysočinu ..., ale děkujeme
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.