Nejste přihlášen/a.
Dneska jsem se měl pracovně vidět s holkou,kterou jsem předtím viděl dvakrát a docela se mi líbila. Nebyla to žádná krasavice, ale mě by stačila, já jsem totiž hnusnej dost. Vždycky se pěkně usmívala, přitom ani nemusela, protože ona je moje zákaznice, takže se na mě vůbec usmívat nemusí. Žádnou jinou holku v okolí nemám.
Ona bydlí daleko ode mě, ale to by se nějak dalo překonat. Dneska jsem se s ní měl vidět, tak jsem plánoval, že se jí zeptám, jestli si něchce někam zajít. Vypadá mladě, tak jsem myslel, že třeba ještě chodí na střední školu, ale než jsem se s ní měl vidět, tak jsem zjistil znepokojující věc. A sice že má vlastní živnost. Stříhání a česání psů nebo něco takového. Dost mě to znepokojilo. Ona je vlastně podnikatelka, nevím sice, jestli to dělá na plný úvazek nebo ne, ale říkal jsem si, že mě asi nebude chtít. Já jsem obyčejnej zaměstnance, konkrétně řidič dodávky, co vydělává málo a neumí nic, co by stálo za řeč. Maximálně kroutit volantem. Schopnost pracovat hlavou a hlavně rukama nulová.
Tak mě to zdrtilo a já si říkal, jestli bych pro ní byl dost dobrý. Nakonec jsem se s ní neviděl a mluvil s ní jen v telefonu a to jsem měl strach se jí zeptat, kdo ví jestli si mě pamatuje jak vypadám.
Můžu mít u ní šanci? :/
ach bože... co to je za slova- mně by stačila, není žádná krasavice
kdyby tě slyšela asi by se ani neusmála ... buď jsi ji zaujal a nebude ji vadit co děláš a nebo z toho nic nebude, no...
Pokud se té slečně líbí chlapci, kteří mají zdravé sebevědomí a jsou pohlední, pak (dle toho co píšete) u ní šanci Vy mít nebudete.
doplněno 29.07.15 21:32:Vycítí to z kumunikace s Vámi...
Ty si magor, podle toho co píšeš a dobrou holku si nezasloužíš.
Řekni to jí, že není sice žádná krasavice, ale tobě by stačila. To je láska až za hrob.
Napsal jsem že to není krasavice, ale není to ani psí prdel, takový průměr jsem myslel. Se svým sebevědomím a vzhledem nemůžu ( a ani nechci) nějakou modelku.
A proč nemůžeš otevřít hubu a zeptat se, pozvat ji na ...? Máš houbec sebevědomí, nerozhodný, asi by s tebou neudělala terno. Snaž se, vzdělávej!
doplněno 30.07.15 17:03:A jak se rozhoduješ v silničním provozu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.