Nejste přihlášen/a.
Rád bych koukl na nějaký film o ponorce. Nemám zájem o výrobu, spíše dokument skutečné události nebo smyšlený.
Prosím zaplavte mne nápady, asi desítku jsem už viděl, rád bych nějaký co neznám.
Předem děkuji.
hmm, tak to mi nic neříká jdu shánět. Děkuji.
Jinak 20.000 mil tten tip mě pobavil. Já vím, že to myslel ale dobře. Ale zajímá mne ponorka, tedy utočný stroj. Jak tam žili, připravovali se na akci, jak zvládali stres a denní život.
Hon na ponorku je taky k hledáčku mého zájmu i když je to jen "film", ale GOOD
doplněno 30.07.15 13:13:layborr: děkuji, tohle je good, BOD
Děkuji všem za válečné, dokumentarní i lehce smyšlené, teď bych se optal na PONORKY nové doby, tedy na filmy z nové doby, které jsou jen filmovou fantazií
pamatuji film, kdy jsou pod vodou, kapital a jeho velící jsou odpojení od radiového spojení, poslední pokyn bylo utočit, ..
kapitam je bílý, zastupující černoch, a je konflikt na světě, nepamatujete si nazev?
Tech finmů bylo více .. prosím nepište mi ponorku s Dudikovem ( bleee)
Děkuji předem, kdo si na něco vzpomene.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.