Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výrustky v konečníku, bolest - ne při doteku

Od: zelerezel odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, mám v konečníku nějaké výrustky (cca3 mm)... je jich hooooodně a asi i daleko - to neivm ..podle bolesti. Na dotek nebolí, ale pak mě to chytne a strašně píchá, bolí, pálí, občas i svědí trochu... Trvá to max půl minuty, pak na chvilku klid a pak třeba zase a pak klid třeba půl dne.
Krvácení ne.
A při stolici tíž nic nebolí...
Doktrorka má do konce týdne dovolenou, samozřejmě za ní zajdu (trvá to asi už měsíc, ale odvaha..) ... ale předem bych se chtěla zeptat jestli někdo něco takového nemá, nebo neví co to je! :)
Děkuji moc,..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

0x

Múžou to být hemoroidy nebo genitální bradavice.

buss
hodnocení

0x

No bóže, s hemeroidy jsem byl na operaci, ale vidět některé skučící. Na co čekat měsíc?

doplněno 28.07.15 21:39:

Dobexil, Faktu atd.

pohanka*
hodnocení

0x

To budou nejspíše hemoroidy, zvětšené žíly. Vnější i vnitřní, vlastně to jsou křečové žíly. Jako první pomoc zkuste mastičky v lékárně, kde Vám ochotně nějaké doporučí.

Nenechávejte to dlouho, většinou se stav horší, a léčba je pak delší.

Nejlépe Vám pomůže ordinace proktologa, berou bez doporučení. Nemáte - li nikoho poblíž, a obvodní lékařka je na dovolené a stejně by Vám doporučila nějakou mastičku, tak se obraťte na gynekologii. Tam Vám buďto pomohou opět mastičkou, anebo nasměrují kam dál.

doplněno 28.07.15 22:01:

Faktu mě osobně vůbec nepomohl, naopak jsem cítila nepohodu, štípání.

hodnocení

0x

Jak dlouho to takhle máte? Jak jste stará? Rodila jste?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]