Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lidská blbost

Od: rene* odpovědí: 4 změna:

udělal jsem hroznou chybu,z předešlého vztahu jsem měl nějaký dluhy a pak jsem potkal někoho fantastického,bohužel jsem to neřekl protože jsem myslel že je to můj problém a že ho zvládnu,samozřejmě se to pomalu začalo nabalovat a mě to začalo stahovat ke dnu,neustále jsem na to myslel a pomalu a asi jistě jsem se v tom utápěl,bohužel jsem byl tak zahanben že jsem nedokázal říci v jakým průšvihu jsem,a musel jsem to začít řešit,až to ohrozilo to co jsme k sobě cítili,a zbaběle jsem utekl od ní abych to vyřešil(jsem z jiného města).byl jsem ve velkém stresu a stres pokračoval než jsem požádal o oddlužení,z části to ze mě spadlo,žádný exekutoři,vymahači,ale nebylo zdaleka vyhráno,takže mě to stále dusilo dokud nebyl soud a povolil mi oddlužení,byl to neuvěřitelný oddych,úleva,ale ten stud je stále velký,bohužel v ten čas šlo srdce stranou,díky stresu,strachu,vždycky jsem jí miloval,někdy jsem to nedával tak najevo.odešel jsem a způsobil jsem hodně bolesti.miluji jí a rád bych byl s ní,jenže díky mému odchodu to asi už nepůjde,i jsem jí to dokázal vysvětlit co a jak,co jsem udělal.myslíte že mám nějakou šanci,ačkoliv jsem způsobil hrozné věci?díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jak do toho tvého povídání zapadá nadpis "Lidská blbost!"?

rene*
hodnocení

možná moje blbost tam měla být,nebo že jsem udělal nepochopitelnou chybu

marmar*
hodnocení

0x
Tady Ti nikdo neodpoví. Záleží na tom, jak jste spolu byli dlouho, jak dlouho jste od sebe, jestli už někoho má atd. Jestli je volná, řekni jí otevřeně, co k ní cítíš, proč jsi to udělal a zeptej se jí. Hlavně se ovládej a netlač a uvidíš, jak to dopadne. Neškemrej, neponižuj se, jen ať o tom ví a dej jí čas. Netrvej na žádné odpovědi hned...

buss
hodnocení

0x

Ale to může řešit jen ten někoho fantastického, za jeho názor neodpovídáme a nikdo zde nemůže vědět, jak se k tomu postaví. Proč lidi nemají sebevědomí, jsou nerozhodní, neumí se k problému postavit? Jeden jistý říká, že takových lidí je cca 90%.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]