Nejste přihlášen/a.
udělal jsem hroznou chybu,z předešlého vztahu jsem měl nějaký dluhy a pak jsem potkal někoho fantastického,bohužel jsem to neřekl protože jsem myslel že je to můj problém a že ho zvládnu,samozřejmě se to pomalu začalo nabalovat a mě to začalo stahovat ke dnu,neustále jsem na to myslel a pomalu a asi jistě jsem se v tom utápěl,bohužel jsem byl tak zahanben že jsem nedokázal říci v jakým průšvihu jsem,a musel jsem to začít řešit,až to ohrozilo to co jsme k sobě cítili,a zbaběle jsem utekl od ní abych to vyřešil(jsem z jiného města).byl jsem ve velkém stresu a stres pokračoval než jsem požádal o oddlužení,z části to ze mě spadlo,žádný exekutoři,vymahači,ale nebylo zdaleka vyhráno,takže mě to stále dusilo dokud nebyl soud a povolil mi oddlužení,byl to neuvěřitelný oddych,úleva,ale ten stud je stále velký,bohužel v ten čas šlo srdce stranou,díky stresu,strachu,vždycky jsem jí miloval,někdy jsem to nedával tak najevo.odešel jsem a způsobil jsem hodně bolesti.miluji jí a rád bych byl s ní,jenže díky mému odchodu to asi už nepůjde,i jsem jí to dokázal vysvětlit co a jak,co jsem udělal.myslíte že mám nějakou šanci,ačkoliv jsem způsobil hrozné věci?díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.