Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Letos mi bylo 60let. Stále se rád miluji s přítelkyní. Stále mám dobrou erekci při milování ale mám problém s vyvrcholením kde muže být problém? Dříve to tak nebylo. Jak to odstranit? Nechci si kupovat drahé tablety v lékarni.Muže to být nedostatek vitamínu? Děkuji.
Příčina je jednoduchá - věk. Buďte rád, že Vám to vůbec ještě jde a smiřte se s tím. Lepší už to asi nebude a žádné tablety to nevyřeší. Nemálo mužů v tomhle věku už může tak akorát vzpomínat.
doplněno 28.07.15 10:51:"Zkusil bych zmenit na par noci pritelkyni",
To bych rozhodně nedoporučoval. Velice snadno by se mohlo stát, že už by to pak nebylo s kým zkoušet. Vím, o čem píšu.
Ahoj. Třeba by to chtělo změnit postup. Ten nějaký, co vede k vyvrcholení. Třeba se nějakou špatnou manipulací, či přístupem tvým nebo partnerky něco pokazí a to, čeho se podařilo urputně dosáhnout se nevratně oddálí. Nebo zmizí. Taky jsem něco podobného zažil a úpravou malého detailu se problém odstranil. A nebo, jestli v tvém věku jde aspoň dosáhnout ztopoření a vykonat pár směšných pohybů, považuj to za dobré. Třeba někdo, i mladší, už tohle nezažívá. A co by za to dal, aby dokázal aspoň toho. Držím palce.
Vyvrcholení čekám dlouho i když si po milování pomužu masturbací někdy přijde.Poslední dobou nepřichází dříve jsem problém neměl.
Proč se dotazujete na odbornou věc lajků a nejdete k doktoru lékaři? Jak si budete léčit zde zlomenou nohu? Kupte si VIagru a pocucejte.
,,U každého muže je to jiné,,někdo si vesele užívá v 80ti,,jako můj děda a někdo je kaput již ve 45..Je to individuální. Jedině se s tím smířit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.