Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám otázku. Od září jdu na vysokou školu, kterou mám poměrně daleko od svého domova. a jsem diabetik.Ted jsem přemýšlel, co když mi dojde inzulin. Budu muset jet domů ke své lékařce nebo mi inzulin může napsat kdokoliv? Podobná otázka je, kdo mi přepíše inzulín, kdbych jel na rok do zahraničí?
Na tomhle byste měl dát řeč se svou lékařkou. Vymyslí, jak by to mohlo fungovat. Obvoďák mi třeba odmítal napsat nějaké léky, že nemá nikde zprávu, že je vůbec beru. Neopsal si to ze zprávy odborného lélkaře. Takže když se k odbornému lékaři nemohu dostat, se zprávou jdu k obvoďákovi. Ten mi je napíše a poznamená si odvolání na odborného.
Ve městě vysoké školy byste měl chodit na dia poradnu.
Určitě si v novém městě najděte dibetologickou poradnu. Zaneste tam zprávu vaší lékařky a zaregistrujte se. Ve všední den se málokdy dostanete domů, ke své lékřce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.