Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozejít nebo nerozejít?

Od: stastnanestastna odpovědí: 5 změna:

Co dělat, když se přítel zastává víc své kamarádky než mě? Řekla jsme mu že mi to trápí ale on se jen naštval a dál si jede po své ose. Například když mu někdo řekne o kámošce že je píča tak by vraždil a když to někdo řekne o mě - tak buď dělá že ot neslyšel, nebo jen řekne tomu dotyčnému že je trapnej a jde od toho.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Neodrazuji nikdy nikoho od ničeho. Každý vztah je založen na nějakém základě a pokud to oběma vyhovuje, tak proč ne. Vám se to ale zjevně nelíbí, jak se váš přítel chová. Pokud je to už teď, kdy spolu máte mít ten nejněžnější vztah a kdy vás přítel má chránit a bránit, bych to viděl na zváženou co dál. Já bych jako za sebe vycouval. Dalo by se o tom psát dlouho ale jako motto vám to bude stačit a když ne tak napište.

toni*
hodnocení

1x

Rozhodně odejít! Na co čekáte? Až se z vás stane " odloženinka"? Je zcela evidentní, že o vás nemá zájem, dalších důkazů netřeba. Závazky vůči sobě nemáte, děti také, tak se poohlédněte jinde. Možná to teď bolí u srdíčka, ale rozhodně zamezíte tomu, aby jste mu celý život dělala služku a popřípadě trpěla domácí násilí. Dávno jsou pryč časy, kdy na jednoho chlapa připadalo 7 žen a 1 hrbatá. Dnes je situace jiná, tak se ukažte, že na to máte.

macka80*
hodnocení

0x

Tak se pro změnu začněte chovat taky tak a jěště hůře,snad n ato příde a dojde mu to a nebo váš vztah vyšumí.

hodnocení

0x

Opravdu jsi přesvědčená, že se o takového mužského můžeš opřít? *zed*Škoda času! A zničí ti sebevědomí. Utíkej hodně rychle!*placni*

hanszimmer*
hodnocení

0x

vzbudit uněj lechce žárlivost a nezájem o něj hlavně párkrát nebude sex důvod neni mě dobře či mě bolí hlava chlapec jse začne snažit vem te dítěti lízatko začne

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]