Nejste přihlášen/a.
dobrý den mám velikansky problem 10.7 sem se měla dostavyt na pracak jenže mi to uplně vipadlo a až 27.7 mi volal pracak proč sem se nedostavyla hrozí viřazení a lekář mi nechce dát omluvenku i když sem ho prosila o pomoc skoušela jsem už 3 lekaře problém je v tom že sem v podmínce je mi 17 let a hrozí mi děcky domovuž sem tam jednou byla anechci tam jít znovu co mám dělat abych získala omluvenku prosím o pomoc moc moc moc spěcha
Kateřino kdybyste nebyla profláknutá existence, jistě byste se pro jednou domluvila. Bohužel vy toho za sebou asi máte víc, v 17ti v podmínce, kde jsou rodiče? Nejspíš jste skončila se základním vzděláním a prostě se poflakujete s nějakou partou, myslím, že ten dětský domov by vám mohl pomoct, třeba doplnit si vzdělání, najít si práci a vyhnout se problémům do budoucna. Přece nechcete v 18ti letech skončit pod mostem s jehlou v ruce a nebo v kriminále pro dospělé. Trošku se snažte zlepšit.
Dobrý den. Vaší jedinou šancí je, zajít na úřad práce a promluvit si se svojí zprostředkovatelkou. Ale to už jste měla udělat hned poté, co jste se nedostavila na sjednanou schůzku. Sankčně Vás vyřadí na 6 měsíců a budete si muset hradit zdravotní pojištění sama. Byla jste jistě poučena o svých právech a povinnostech jako uchazeč o zaměstnání. Nechala jste to zbytečně dojít moc daleko, úřad práce Vám omluví jen vážné důvody. Jediná možnost mne napadá, zda jste nebyla třeba v té době někde na pohovoru...
Přestože mi nepřijde pravděpodobné,
že by sedmnácteletá slečna nebyla schopna pochopit a plnit své povinnosti,
odpovím.
Nestačí, že jste porušila své povi/... ještě chcete podvádět?
A aby to nebylo málo, porušujete zdejší pravidla a chcete, abychom je porušovali také.
Kdyby Vám to nebylo jasné: Radu, jak podvádět, tu nehledejte!
Bohužel,tady ti nikdo nepomůže.Evidence na paracovním úřadě je to stejné,jako kdybys byla v zaměstnání.Tudíž potřebuješ potvrzení od lékaře,popř.neschopnost.Měla jsi na to myslet dříve...
doplněno 27.07.15 13:50:Magdon Že mně to hned nedošlo...Děvče,děvče,lituji tebe i ostatní,tobě podobné.Ve stáří budete vzpomínat na "krásné" prázdniny strávené u compu
Od 10.7. do 27.7. uběhlo 17 dí. To jste za 17 dní práci nehledala, nebyla jste v nějakých firmách, na pohovorech, dávala jste si inzeráty nebo odpovídala na ně? Co brigády? Taky nic? Pokud byste pracáku doložila, že intenzivně hledáte práci, tak by snad šlo s pracákem jednat. Pokud nemáte zájem pracovat, tak nemáte na pracáku co dělat aj e v pořádku, že vás vyřadí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.