Nejste přihlášen/a.
Dobrrý den, nedvno jsem podstoupila akupunkturu. Než jsem ji podstoupila bolel mě po každém tučnějším jídle opravdu hodně žlučník.
Asi tři dny po akupunktuře mě začal bolet močový měchýř. Myslela jsem si, že je to zánět močového měchýře, nasadila jsem si tedy antibiotika - širokospektrální, které mi předepsala doktorka na zánět močového měchýře před asi půl rokem.- po dvou dnech mi stále nezabrala, bolest neulevovala ani po prášcích ani po brusinkách ani po prášku Urinal Acut který mi vžy pomůže. Dala jsem si tedy hřejivou dečku s tím, že budu zřejmě trpět ještě více, jelikož mi na zánět teplé nedělá dobře. Ale naopak, ulevilo se mi, po dvou dnech se mi ulevilo, jenomze pouze do doby, kdy jsem šla na WC. Mo jsem měla normální, bez kalu, ale měla jsem bolesti. Hřejivá dečka mi opět pomohla. Další den jsem šla s bolestí a oavami na WC a bolest naopak přestala, jakoby se ve mně něco hnulo.
Moje otázka zní, je možné, že se mi akupunkturou uvolnil žlučový kámen a snaží se dostat ven močí? ... Je to skoro týden a stále mě občasně bolí přři močení či po, znáte popř. nějakou babskou radu, jak jej dostat ven? K doktorce se mi opravdu nechce. Děkuji za radu
Ne, ze žlučovodu se kámen nemůže dostat do močového měchýře. Jak by se tam dostal? Ze zažívacího, trávicího ústrojí do močového, přes ledviny? To je hodně velký nesmysl. Ale napadá mě zánět močového měchýře. Zánět bakteriálního původu. Po cílené léčbě antibiotiky jsem odevzdávala moč na kultivaci a zjistili mi bakterie, které se snažím zlikvidovat jinými antibiotky. Je jich v balení 50 a užívám jednu denně. Už ale končím. To jsem zvědavá, co bude v kontrolní vzorku po dokončení užívání. Díky kortikoidům mám hodně oslabenou imunitu.
Jen se podivuji, jak se raději svěříte do rukou někomu s jehličkami, když jste před tím pohrdla antibiotiky. Nebojíte se, že se z močového měchýře zanět přesune do ledvin? Já se teda bojím a hodně. Zánět v ledvinách může být smrtelný. Ne že ne!
Není to vaše otázka?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.