Dobrý den, už asi předevčírem mě začly občas svědit oči a včera jsem byl venku kde bylo silné slunce a když jsem přišel domů tak když jsem se podíval třeba rovně před sebe nebo na monitor tak jsem nemohl poznat jestli vidím svého kamaráda nebo jestli to je nějaký kluk... nebo když jsem se díval na monitor tak jsem musel naklánět hlavu abych přečetl text atd. Vidím jako uprostřed takové světlo jako bych měl nějak ozářené oči. Myslel jsme že až se vyspím že to zmizí ale mám to pořad. I teď nemůžu moc poznat jestli je nad písmenem čárka nebo tak. Zmizí to?
Může to být zánět spojivek, může to být alergie na nějaký pyl (teď ho ve vzduchu létají mraky), může to být mrtvice, předávkování čímsi... Těch možností je spousta. Jediné, co se dá poradit je, okamžitě k lékaři! Je před námi víkend a to může být sakra dlouhá doba. Kdyby se jednalo třeba o uši, klidně bych počkal, co to bude dělat dál. U očí ani náhodou!
Já se přikláním k tomu,že je to alergie na sluníčko nebo pyly.venku noste tmavé brýle.Dojděte si k alergologovi nebo alespoň do lékárny.Magistra Vám poradí oční kapky.V době kdy máte tyhle potíže nekoukejte na televizi ani na PC.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.