Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedokážu zaujmout, protože nejsem ukecaný

Od: aruj13 odpovědí: 9 změna:

Co mám dělat, když prostě od narození nejsem ukecaný typ člověka, jenže právě tohle je to nejdůležitější jak zaujmout holku? Říká to mnoho lidí, dokonce jsem to slyšel od jednoho lékaře / psychiatra a mám to vyzkoušené i v praxi. Tak to prostě je a nikdo mi to nevymluví. Ať jsem kdekoliv, vždy ti ukecaní dokážou zaujmout a já zbydu mimo pozornost. Je to tak i když jsem s kamarády nebo kamarádkami , baví se se mnou ale jak se objeví někdo ukecanější hned zůstanu mimo. Já se taky dokážu bavit normálně, ale nejsem prostě tenhle typ a takový už nikdy nebudu, a pokuď se budu snažit být jiný , nebudu to já a bude to jen přetvařování a to nemá smysl. Jsem z toho pak vždy smutný ale nenadělám nic.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, on je rozdíl být ukecaný nebo mít o čem hovořit. Nemusíte jenom plácat, ale můžete naslouchat a zvolit si téma, o kterém něco víte nebo máte načteno. Zaujmout se může i inteligencí a znalostí, která je nevšední. Zdravím!

P.S. Ale, přetvařovat se nesmíte - mělo by to jít z Vás.

hodnocení

2x

Zaujmout můžete různými způsoby a nemusíte být ukecaný. Buďte dobrý posluchač, nebojte se projevit zájem a zapojit se do komunikace ( ptát se např. když Vás něco zajímá). Zaujmete svým vzhledem, chováním, inteligencí, úsměvem... K ženám buďte galantní, to ocení každá. Je pravda, že vzbudit pozornost může v druhých člověk i negativně. Např. když o sebe nepečuje, neumí se chovat slušně, plká hlouposti, je vlezlý, musí mít poslední slovo atd. Se skutečně ukecanými lidmi si moc nepopovídáte, protože ti si většinou vystačí sami. Nepotřebují druhého k rozhovoru, protože nepustí nikoho ke slovu. Potřebují jen obecenstvo, které je poslouchá. Buďte nakonec rád, že takový nejste. Tak to vidím já.

kucharinka*
hodnocení

2x

Hele, jsou holky, který mají rády kluky, kteří jsou tišší. Třeba já osobně nesnáším takové ty upovídané frajírky, kteří mluví - jak já jsem byl, jak jsemm udělal, jak jsem tenkrát zdolal ... no tak to je na facku!

Lepší nesebestředný kluk, který méně mluví než ukecaný playboy :))

Nesmutni, nějaká slečna se najde:)

humbucker*
hodnocení

2x

Ahoj. To nic. Já jsem taky němej. Hovornej jsem jen v malé společnosti známých lidí. Jak je to jinak, tak umlkám a sleduju okolní cvrkot. Kolikrát je to lepší. Nic nehroť a jednou se dáš s někým příjemným dohromady, komu bude tvá málomluvnost milá.

72mona3*
hodnocení

2x

Juro, buď rád, že jsi jiný... ;) Nemáš důvod být z toho smutný. Jak už tu bylo řečeno, nemá smysl se přemáhat a přetvařovat. Znám spoustu lidí, kteří se rádi poslouchají, ale vlastně jen žvaní o ničem. Ano, jsou to ti komici, vedle kterých není nikdo jiný slyšet, ale jestli umí pobavit společnost, tak ať se snaží. Ty naslouchej a dej o sobě vědět až ve správný čas. Mona

solenza*
hodnocení

0x

Tak to máme oba bohužel úplně stejně. Je mi 27 a o vážnější známost s holkou jsem zatím nepochodil. Vždycky to skončilo jen dopisováním. Několikrát se mi povedlo domluvit schůzku ale tím to vždycky končí. Bohužel né z mojí strany. Už jsem z toho taky občas psychicky úplně na dně. Ale stále se mi nedaří.

janka99*
hodnocení

0x

Neřekla bych, že je to o ukecanosti, ale o tom, že se vědomě stáhnete nebo rovnou myslíte na to, že nemáte šanci zaujmout. A jak už výše někdo psal, nejde o to mluvit, ale mluvit k věci a hlavně smysluplně. Nemusíte mluvit pořád, ale mlčet je také chyba, protože si pak ostatní myslí, že Vás to nezajímá. Chce to více sebevědomí a pozitivní přístup, když budete pozitivně naladěn, bude to z Vás vyzařovat.

hodnocení

0x
To mi připomíná hlášku z filmu: slečno vy jste taková nesmělá, já pomalej, dejme to dohromady. :)
Všechny holky taky nejsou ukecany a ještě rády najdou někoho, komu pusa nejede celý den. Když neoslnis vymluvnosti musíš na to jinak.

noviny*
hodnocení

0x

Kdyby měli u žen šanci jen ukecaní muži, svět by vypadal úplně jinak...

Samozřejmě. Abyste se mohl s nějakou ženou seznámit, musíte na ni promluvit. Neznamená to však, že vám pusa musí jet jak kafemlejnek. Ukecaní lidé jsou sice ve společnosti více vidět, ale vy nechcete být hvězdou každé zábavy. Chcete se zalíbit jedné ženě, ne všem na jednou. Takže se nebojte a zkoušejte to. Nechat se zlomit strachem je to nejhorší. Ať už mi to věříte nebo ne, časem snad zjistíte, že každý má své osobní kouzlo. Stačí ho jen prodat.

Hlavu vzhůru! ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]