Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, řeším trable s nateklou dásní. Zubař mě s ní poslal na dentální hygienu, kde mi vysvětlili, jak místo správně čistit, což denně dělám, byla jsem tam dvakrát, ale otok pořád nemizí. Budu to znovu řešit se zubařem nebo jinou hygienistkou, jde mi však o to, že teď dáseň natekla opravdu hodně a protože je to hned u předních zubů, vypadá to otřesně. K zubaři se dostanu minimálně až za týden, proto jsem se chtěla zeptat, jestli neznáte nějaký způsob, jak po domácku otok zmírnit.
V lékárně prodávají roztok na zánět dásně. Už nevím, jak se to jmenovalo. Ale funguje. A taky si tam kupte šalvěj, čaj, na vyplachování pusy. Ta je úžasná. Jednou se mi mezi zub a dáseň zabodnul kmín. Tak hluboko, že nebyl vůbec vidět. Trápila jsem se s tím hodně dlouho, než jsem ho odstranila. Měla jsem otok a zánět. To, co jsem vám napsala, to mi pomohlo.
Jestliže jste z většího města, většinou lékárny bývají u supermarketů otevřené až do rána.
ajdu, jojo, máte pravdu Corsodyl se to jmenuje.
Když nás jako děti bolely zuby,dávala nám babička cucat tak 2-3 hřebíčky-koření až do změknutí. Je to přírodní antiseptikum.Bolest byla mnohem snesitelnější. Dělal vám rentgen? Mohl by to být váček mezi kořeny zubu,vím o čem mluvím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.