Nejste přihlášen/a.
Zalozil jsem si stavebni sporeni a penzijni pripojisteni.Vlozil jsem na oba urcitou castku.A zvolil jsem si ze rocne tam budu vkladat urcitou castku.Kdybych treba na obou nechal jen ten zakladni vklad a rocne uz tam nevkladal tak by mi to zrusili a penize co tam mam vratili?Nebo by se mi strhavalo neco za vedeni tech dvou.?
Dobrý den,
stavební spoření Vám určitě sami nezruší jen můžete přijít o státní podporu,která není povinná, jinak dostanete každý rok úrok a platíte nějaký poplatek za vedení, co se týče penzijního připojištění tak tam je to obdobně, dostanete od státu úrok nic dávát ročně nemusíte je to jen naVás když vložíte dostanete akorát vyšší úrok, poplatek za vedení je tam možná také ale jistý si úpně nejsem, jinak Vás chci uklidnit, ničeho se nebojte máte to vpořádku
Zajímavé informace a články o jednotlivých produktech najdeš ve finančních magazínek jako jsou mesec.cz, finance.cz a podobné. Přímo o konkrétních produktehc najdeš info zde:
Stavební spoření: mesec.cz/...
Penzijní připojištění: mesec.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.