Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč to takhle je?

Od: hrako008* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mám takový divný dotaz. Je mi 16, holku už jsem měl, ale prostě pořád mám touhu o sex se starší ženou mezi věkem 30-35 let. Prostě takové ženy mě přitahují o moc víc než v mé věkové kategorii. Proč to takhle je? Je to normální a jak to mám vyřešit? Možná se stanu terčem blbých komentů, ale chci slyšt názor...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Řekla bych, že starší ženy (i když 30-35 let jsou ještě děvčátka) prostě už umějí být přitažlivé, vědí, o co jde, máte z nich pocit, že všechno bude perfektní, zatímco s nezkušenou hihňající se holčičkou necítíte tu oporu, kterou k výkonu potřebujete... myslím si, že je to naprosto normální. Až nabudete víc sebevědomí v uvedené věci a víc cviku, možná se zase vrátíte k vrstevnicím nebo i mladším ženám, a možná taky ne. Budete si prostě hledat takové, které Vás budou přitahovat, a basta.

hodnocení

3x

Dobrý den. To, že Vás přitahují starší ženy může být způsobeno tím, že jste Vy sám třeba vyzrálejší a dospělejší než Vaše vrstevnice. Ne každého přitahuje protějšek ve stejné věkové kategorii. Ale myslím si, že se to časem u Vás ještě změnit může a budou Vás přitahovat spíše zase ty mladší partnerky...

hodnocení

1x
Proč by to mělo byt něco divného? Měl jsem to dost podobně.
Každý holt preferuje něco jiného. Buďte rád, že se vám nelíbí malé holčičky, to by bylo horší.

albatros498022*
hodnocení

0x

To je vcelku normální u staší ženy očekáváš zkušenost a vyzrálost, kterou mladá holka nemá a nemůže poskytnout, tak jako ty je na tom víc jak polovina mužů,

ju*
hodnocení

0x

neblbni je to uplně normální - je na to i přísloví - ve starém kalendáři se nejlíp listuje...a neboj s přicházejícím věkem se tvá orientace změní budeš na mladší...

strait
hodnocení

0x

Bylo by divné kdyby tě nepřitahovaly, a abych odpověděl na otázku, je to tak asi proto, že je to něco zakázaného.(nebo si to aspoň hodně lidí myslí)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]