Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nazev film

Od: kubaa odpovědí: 6 změna:
Zdravim.
Tento rok davali v televizi jeden film a ja ho nestihl shlednout. Tak jsem si rekl ze se na nej podivam pozdeji, ale mezitim jsem zapomnel jeho jmeno.
Je to americke scifi, tipuju stare priblizne tak 10 let mozna i vice. Zacina to tak ze se nekde v morich Antarktidy neco objevi. No a asi vlada nebo kdo povola nejakou jednotku aby to prozkoumala. Dal uz nevim o cem to bylo, kazdopadne to "neco" byl mimozemsky zivot. (Tusim ze havarovana lod, ale tim si abdolutne nejsem jisty)
Omlouvam se za tak malo infotmaci. Videl jsem to jako maly a ten film jsem poznal kdyz ho davali v reklame. Jestli si pamatuji spravne, tak to bylo spis zahadne nez nejake zabijeni.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

2x

Minimum informací. Znám film Koule (Sphere) a Propast. *nevi*Může to být ono? Mona

hodnocení

2x

Propast?

fdb.cz/...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já zkusím navrhnout film Věc. Zdravím!

csfd.cz/...

hodnocení

0x

Třeba Lovec vetřelců

Nebo Ledové monstrum

doplněno 26.07.15 12:09:

Propast nezačíná v mořích Antarktidy, ale u Kuby. Protože tam ztroskotá ponorka, pošlou tam vědce co jsou poblíž a mimozemštany objeví náhodou až v půlce filmu.

Divím se že to podle toho popisu Kapka a Mona poznaly. Poklona.*palec*

kubaa
hodnocení

Ano, je to film Propast. Dekuji :)
ctenar*

Chtel jsi se na to podivat, tak tady to je *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]