Zdravim. Tento rok davali v televizi jeden film a ja ho nestihl shlednout. Tak jsem si rekl ze se na nej podivam pozdeji, ale mezitim jsem zapomnel jeho jmeno. Je to americke scifi, tipuju stare priblizne tak 10 let mozna i vice. Zacina to tak ze se nekde v morich Antarktidy neco objevi. No a asi vlada nebo kdo povola nejakou jednotku aby to prozkoumala. Dal uz nevim o cem to bylo, kazdopadne to "neco" byl mimozemsky zivot. (Tusim ze havarovana lod, ale tim si abdolutne nejsem jisty) Omlouvam se za tak malo infotmaci. Videl jsem to jako maly a ten film jsem poznal kdyz ho davali v reklame. Jestli si pamatuji spravne, tak to bylo spis zahadne nez nejake zabijeni.
Propast nezačíná v mořích Antarktidy, ale u Kuby. Protože tam ztroskotá ponorka, pošlou tam vědce co jsou poblíž a mimozemštany objeví náhodou až v půlce filmu.
Divím se že to podle toho popisu Kapka a Mona poznaly. Poklona.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.