Ahoj mám trochu trapný problém. Už mi je šestnáct ale ještě jsem se nelíbala čekám na někoho kdo za to bude stát jenže se už objevil. A já jsem nervózní že jsem si to nenacvicila na někom kdo mě chtěl ale já do něho zamilovaná nebyla protože teď bych se nemusela bát že si třeba ten kluk pomyslí že neumím líbat nebo že hlavně moc slintam jelikož mi přijde že mám v puse pořád sliny. poraďte prosím jaký to je někoho líbat a budu napoprvé aspoň trochu vědět co dělat?
Líbí se mi, že nepospícháš. Když dáváš pusu mamince, oslintáš ji? Určitě ne. Nemusíš se umět líbat. Ani být iniciativní. Dělej drahoty, ať se kluk snaží. Časem se to upraví samo. Napřed jen tak sevřené rty, na sucho. Lehce, něžně, jemně. Vychutnávat to poznávání. Na francouzáky a sliny je dost času. Nejlepší na tom je to očekávání dalšího, nepoznaného, nového. Dnes pár nesmělých pus na rozloučenou. Příště i na přivítání. A nechat si o tom zdát. Jo, a pokud se kamarád holí, tak pozor! Líbání se zarostlým nechává stopy na dívčím obličeji! Dlouho. Bude se ti to líbit, i když to nebude hned na jedničku.
Ahoj. Nebojte se toho. Klučina se třeba také bude líbat poprvé. Pokud to budete chtít oba dva, jeden druhému se přizpůsobíte a naučíte se to společně. Nechte se vést citem, ne nervozitou... Je dobře, že jste počkala na toho kdo Vám za to stojí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.