Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu. Dostal jsem exekuci na plat. Když jsem zjišťoval všechny tyto údaje o exekuci, tak jsem si položil otázku proč mi nezaslali nějakou výzvu na novou adresu, kde jsem přihlášen už rok 1,5, abych to mohl řešit. Když jsem to vše zjistil, tak pan exekutor to zaslal na starou adresu, takže ani neměl zájem se podívat do registru adres, kde by se dozvěděl, že mám nové bydliště. Tím, že jsem nedostal výzvu nemohl jsem něco řešit. Mám nyní možnost se nějak bránit nebo kam mohu napsat stížnost na pochybení exekutora. Děkuji za rady Roman
Pokud ste schopná uhradit všechno najednou tak můžete u soudu exekuci napadnout (nebo jakej je oficiální název) pro neplatnost. Aspoň dřív to tak bylo ale teď co je v platnosti ten novej občanskej zákoník z dílny rychlokvašenejch ÓDéeSáckejch právníků zes Plzně nevím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.