Nejste přihlášen/a.
Prosím poraďte můj soused ma tvrdou stolici a je velky pivař deně vypije 15 až 18 piv nepravidelna strava jen male množství a stale se diví že má zacpu má cukrovku.Co je přičina toho problemu.Děkuji
Dobrý den, patrně má ve stravě málo vlákniny - tedy, nejí moc zdravě. Jinak, výraz "velký pivař" bych, v souvislosti s jeho denní dávkou, považoval za mírný. Ale, zní to lépe než alkoholik. Zdravím!
Zřejmě nepije Litovelské pivo, doporučte mu jej, po uvedeném / i menším / množství bude opačný efekt, bude z něj průtokáč, při uvedeném množství nemá cenu nic doporučovat - platí na něj přísloví : místo mozku má v hlavě z piva kostku! Pokud má cukrovku propíjí se pozvolna k amputaci dolních končetin, slepotě, cévním onemocněním a jiným hnusům...bude vděčným pacientem pro nemocnici.
Já si myslím, že toto je naprosto nesmyslná otázka. Pajinko, ikdybyste zjistila naprosto všechno, nic to nebude platné, když to sousedovi, závislém na alkoholu, zarecitujete s velkým citem. Pokývá hlavou a když nebude lepší námět na diskuzi, pořeší s vámi, bude se tvářit chápavě a lítostivě a vlastně bude happy, protože je středem pozornosti. Byť jen pro ho*vno. Prolije svými útrobami a vyčurá denně kolem 600 kč. Krát 30 dní?
Fajn chlap!
Já sama vím že si do toho nenechá mluvit.Chtěla jsem vědět jestli vypije takové množství piva že mu nechutná nic jíst.Samozřejmě nevypije takové množství každý den ale jak tvrdí bez piva by umřel to tvrdí.
Vy budete asi jeho žena,nebo přímo onen tazatel,že?...Také jsme měli souseda,také měl cukrovku,také pil cca dvacet piv denně a vůbec nejedl.Říkal,že pivo je jeho chleba.A zkuste hádat kolika let se dožil...
Na zácpu je nejlepší jíst místo chleba vařenou pšenici případně smíchanou se žitem.Prostě koupit někde v obchodě,herbiu,pšenici zrno,to namočit alespon den,dva,uvařit ve vodě a pak to jíst místo chleba ke snídani.Nejlepší smíchat s máslem neno rostlinným olejem a jíst ke všemu místo chleba.Zaručeně účinnější než jíst na zácpu zeleninu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.