Nejste přihlášen/a.
Byla jsem s pritelem na tyden na Machaci u jezera v obycejne stare chatce na Bilem kameni a jedli jsme na plazi ve stanku obedy,vecer nakupovali potraviny na veceri a druhy den na snidani,platili vstupy na plaz Klucek,jednou se svezli slapadlem na jezeru, sem tam kafco nebo limonada-zadny alkohol,zadne rozcapovani a vyslo nas to na 10tis.Kc.Kamoska nam rekla,ze za tu cenu byla na tyden u more v Chorvatsku v mobilhome domku s manzelem a jela autobusem.Je tohle porovnatelne? Naznacila nam tim, ze ta nase udajne skromna dovolena byla predrazena.Hodne penez za malo muziky.Uz z Vas nekdo takhle porovnaval dovolenou tuzemskou v kempu s morem v zahranici? Mame ted pocit, ze napr.Chorvatsko by bylo lepsi za stejnou cenu oproti Machovu jezeru.
Dovolená mi rozhodně přijde drahá. Na Machači jsem byla taky, je tam hezky to ano ale znovu už bych nejela...platit vstupy na pláž atd mi přijde přehnané, když už má člověk zaplacený pobyt v kempu, mělo by to být automaticky zdarma.. Takže ano za těch 10 000 jste mohli jet s přítelem na něaký pěkný last minute k moři. Zase ale jste to letos vyzkoušeli, poznali i část naší krajiny a příští rok můžete jet k tomu moři Nakonec přece ani nezáleží na tom kde jsme, ale s kým tam jsme!
To je subjektivní pohled na věc - zkuste jet příště s ní, uvidíte...nelze porovnávat neporovnatelné, vezli si kufr konzerv, polévek a šumáků z domova a znalii jen cestu na pláž a zpět...až se s ní potkáte tak ji řekněte že jste si tam započítala omylem dvoje šaty a boty co jste si koupila - protože byly v položce kvasnice a jiné, ta s bude ksichtit...buďte na dvěcí..
Desítku bych neřešil. Ťuknete někde auto a lítaj tisíce taky. Tohle je přece jen lepší. Sháněl jsem pobyt tady v Čechách týden - dva Šumava, nebo tak, a pod desítku to nikde nešlo. Tak jsem doma na zahradě, koupu se v bazénu a mám to -téměř- zdarma.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.