Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dělat s mojí panickou hrůzou?

Od: marketapeggy* odpovědí: 9 změna:

S tímto problémem jsem se ještě nikomu nesvěřila - nesnáším pouť. Ne jako atrakce, ale okolních ruchů, vím že to zní divně, ale mám panickou hrůzu z frkaček! Když ji někde vidím, jsem nesnesitelná. Podlomej se mi kolena, začnu se klepat, a nikam nechci jít. Znáte to taky, vy co se bojíte pavouků nebo ztísněného prostoru. Ani nevím jak se tato fóbie jmenuje! Nevím co s tím mám dělat! Vždy když někam jdu, tak se vždycky jak blbá ohlížím jestli nikde není. Už mě to docela štve, protože se bojím jít kamkoliv, kam to neznám. Nevíte někdo, jak se můžu strachu zbavit? A jak se ta fóbie jmenuje? Jsem vděčná za rady od psychologů, i rad babských. Děkuji za pomoc!

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

1x

Jak by se Ti líbila tato babská rada? :

Je nutno skoupit všechny frkačky na pouti a pak je o půlnoci za úplňku rituálně spálit na šibeničním vrchu! Musíš při tom chodit pozpátku okolo ohně a při tom je třeba vypít odvar z Babského ucha a psích jater se třemi muřími nožkami, devětkrát odříkat kouzelnou formulku (Frk zkrz brk) a pak si odplivnout na všechny světové strany!

Přeji příjemnou zábavu!*smich*

marketapeggy*
hodnocení

NO TAK, NEBOJTE SE ODPOVĚDĚT!

petr123*

Holka buď trošku trpělivá, je pátek, velku vedro, takže u PC jsou teď už jen ti největší zoufalci *klik*

Osobně bych to asi neřešil a prostě jen na taková místa nechodil. Když tě to nebaví tak proč tam chodit? To že se tam někdo jiný dobře baví neznamená, že se tam musí bavit všichni. Buď se to časem za pár let srovná samo, no a kdyby ne tak jít za nějakým psychologem kvůli strachy z pouti můžeš jít až ti bude 40 :)

marketapeggy*
hodnocení

Já chodím ven z donucení mamky. Ona se chce taky bavit. Dneska jdu k bratranci, tam si spravím chuť, budu venku, no, panečku, to bude něco. Pokud mi chceš pomoct, označ mojí odpověď za dobrou. Budu ti móc vděčná.

toni*

Ahoj Markétko, celý problém bude asi v tom, že máš nějakých 35 odpovědí a žádné ohodnocené. Ale na tvoji otázku žádné ohodnocení nemůžeš dostat. Musíš odpovědět na cizí dotaz tak, aby tvoji odpověď někdo ohodnotil. Možná až ti dojde, že o body tady nejde, tak už nebudeš prudit. Užívej prázdnin a přečti si nějakou pohádku, třeba tu o Budulínkovi.

Jeee. Ja sem zoufalec, kterej bude sedet v praci jeste nejmin tri hodiny. Jeste, ze je tady osklive.

Tahle fobie neni nijak zvlastni. Hlavne teda u zvirat. U cloveka sem o ni jeste neslysel :) Ale nakonec proc ne. Kazdy ma pravo neceho se bat.

Co takhle tu frkacku vzit do rukou. To muzes? Jde pouze o ten zvuk nebo o celou hracku? Co na ni frknout sama? Uz si to nekdy zkousela?

cerba
hodnocení

Ahoj, to nic, to se spravi. Jestli tam budes chodit dal, bude tva hruza jeste horsi. *slunce*

hodnocení

0x

Market, ty se musíš teď hooodně nudit, že? *ua*

lidka*
hodnocení

0x

Markétko nebo Peggy, sice píšeš, že trpíš panickou hrůzou, ale dokážeš se zapojit do diskuze i na dosti citlivá témata. Nebylo by lepší věnovat se raději prázdninovým radostem? Už to letí a máte to za pár. ;) Nějak se mi nezdá ten Tvůj uvedený věk - 11 let. Je fakt, že za nás jsme neměli ani páru o nějakém internetu a vrcholem techniky byl televizor. Ale i tak jsme se dokázali zabavit určitě daleko lepším způsobem, než komunikovat s dospěláky. *klik* To zrovna nebylo to pravé, i když babiččino vyprávění jsme rádi poslouchali. Ale nic proti Tobě, věřím, že jsi fajn holka a doufám, že Tvoje účast na poradně není jenom rozmar nudící se holčiny. A co rande, jak dopadlo? *pusa*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]